Dagens Horoskop: Fredag 14. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir flørtende, du våger å være åpen rundt følelsene dine selv om du fremdeles tar det sikre for det usikre. Dette er en dag hvor det passer bra å kjøpe blomster til noen du liker, eller gi en kollega et kompliment.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å gjøre denne fredagen, så dagen går fort. Til tross for at det er litt stressende, så har du det gøy. Det ligger vår i luften og du nyter virkelig denne følelsen. I dag får du et fint kompliment fra en sjef eller kollega. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er bra på si hva du føler og tenker, og det er en kvalitet du kommer til å få bruk for i dag. I løpet av fredagen trenger sjefen din håndfaste råd for å kunne drive et prosjekt fremover og det er noe du kan hjelpe til med. Kvelden blir morsom, livlig og altfor sen.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt usikker på hvordan du skal håndtere følelsene dine i dag. Du føler at du har to alternativer, det ene er å treffe en person du liker og fortelle denne personen hva du føler. Det andre, mer trygge alternativet, er å skjule følelsene dine og henge med kompiser istedenfor.

Løven 23/7-22/8

I dag får du mye oppmerksomhet fra en kollega. Du liker å flørte, men du er ikke sikker på at du vil være mer enn en venn med denne personen. I løpet av dagen kan det dukke opp litt morsomme forslag til kveldens aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig ivrig av deg og det finnes en risiko for at du slurver med ting du burde være nøye med. I dag finnes det mye følelser i luften, så jobben havner litt i andre rekke. Kvelden ser ut til å kunne bli romantisk for jomfruer som er forelsket.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du ekstra vare på en person. Denne personen er så sårbar og lokker frem beskyttelsesinstinktet i deg. Bare pass på så du ikke gir denne personen feil signaler. Din omtanke kan oppfattes som en interesse for mer enn vennskap og det kan skape problemer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å vise omtanke, ikke bare for partneren din, men for familien din også. I løpet av dagen gir du både venner, kolleger og kanskje en fremmed litt ekstra omtanke.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du veldig flørtete av deg. Det er vanskelig å la være når det er så mye romantikk i luften. Uansett om du er i et forhold eller er singel, så sender du ut signaler om at du er tilgjengelig, noe som kan føre til flere morsomme, og på grensen til frekke komplimenter denne fredagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir annerledes, men helt fantastisk. Du får mye oppmerksomhet og det kan hende du får et anonymt kjærlighetsbrev. Som singel nyter du å få komplimenter, selv om du synes det føles litt rart. Kvelden kan bli fortryllende om du bare våger å klatre ut av din egen komfortsonen.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får du litt ekstra oppmerksomhet fra en venn eller partner. Det blir en koselig overraskelse, glem bare ikke å gjengjelde oppmerksomheten. I blant er du litt distré og glemmer hvor viktig det er med de små gestene i hverdagen.

Fiskene 19/2-20/3

For den romantiske Fisken kan dette bli en av de viktigste og kanskje tøffeste dagene. Du vil vise hvor mye du bryr deg om partneren din, men det er også en dag som vekker forbudte følelser til liv igjen. Kvelden blir dramatisk.

Powered by Labrador CMS