Dagens Horoskop: Fredag 14. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir veldig givende på mer enn en måte. Du har hatt så mye å gjøre disse ukene, at du ikke helt har orket å være med venner på kveldene, men i dag er det fredag og da er du i skikkelig partyhumør.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del å gjøre, men du synes du er deilig, for da går tiden fortere. I løpet av dagen får du mulighet for å friske opp i en sjefs minne om et løfte han/hun har gitt. Du synes det er viktig å ta vare på personalet, spesielt når tidene er som de er. Litt god fredagsfeeling er alltid oppmuntrende.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en morsom og aktiv fredag der du rekker å gjøre både nyttige og morsomme ting. Om du jobber er du kanskje ikke så effektiv som du kunne vært, men du har mange nye og kreative ideer. Kvelden byr på koselig selskap.

Krepsen 21/6-22/7

I dag møter du på en person ved en ren tilfeldighet, som gjør at du får et sjokk av sterke følelser som bobler opp i deg. Det du trodde var glemt og begravd, viser seg å ikke være det. Du har begått en stor feil hvis du trodde at følelsene dine skulle forsvinne så fort.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være på farten og på kvelden er du i skikkelig partyhumør. Det blir en herlig fredag der en hobby eller sport spiller en sentral rolle. I løpet av natten gjør du noe du aldri ville gjort til vanlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det skjer en del denne fredagen. Dagen i dag byr på både drama, sterke følelser og en hel del tøffe minner. Du dras flere år tilbake i tid, når du treffer personer fra skolen eller dine yngre dager. Det blir litt av en tidsreise, men også en påminnelse om hvor langt du har kommet i livet.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ingen enkel måte å be om unnskyldning på. Det kommer til å være tøft og det kommer til å være en følelsesmessig påkjenning, men det er nødvendig å si unnskyld om du skal kunne sette en strek over det som har vært og gå videre.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være aktiv og om å rekke så mye som mulig innen du slutter på jobb. Om du har fri, så har du allikevel mye du skal gjøre som kanskje ikke er like morsomt, men som må gjøres. Om kvelden unner du deg noe du har lengtet etter.

Skytten 22/11-21/12

Du havner utfor en veldig merkelig hendelse denne fredagen og du vet ikke helt hvordan du skal tolke den. Du møter en person som gjør sterkt inntrykk på deg, sterkere enn du er villig til å innrømme ovenfor deg selv. Er du i et forhold, kan dette møtet forårsake en hel del komplikasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen lader du batteriene for denne kommende helgen. Du vet at det forventes at du presterer denne helgen og du er forberedt på det meste. Din innstilling er å vise hva du er god for og sette alle konkurrentene ut av spill. Om kvelden treffer du en person ved en tilfeldighet som du prøver å holde deg borte fra. Det blir et følelsesmessig kaos.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir så glad over å være ferdig med en lang og hektisk arbeidsdag. For deg er hele denne fredagen et langt maratonløp inn mot helgen, og det eneste du vil når du står opp om morgenen, er å bli ferdig med dagens jobbdag. Kvelden handler om familie og byr på god mat og mye latter.

Fiskene 19/2-20/3

Nå tar du deg selv litt for seriøst igjen. Du burde prøve å stole litt mer på deg selv og by mer på deg selv. Vanligvis er du en veldig glad og humoristisk person, men den siste tiden har du blitt mer alvorlig, i takt med at din uro for fremtiden øker. Lev i nuet, ingen kan si hva morgendagen bringer.

Powered by Labrador CMS