Dagens Horoskop: Fredag 13. November

Hvordan blir din fredagen den 13?

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra dag der du får mulighet for å vise deg fra din mer kreative side. Du nyter virkelig livet akkurat nå, og du føler deg nærmere familien enn du har gjort på lenge. Kvelden handler om familiekos.

Tyren 20/4-20/5

Du innser at du har gjort en feil, men du vet ikke helt hvordan du skal klare å rette opp i det. Snakk med sjefen din, så kommer du til å oppdage at feilen kan være en bra ting og at du faktisk har hatt litt flaks i uflaksen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ikke rom for forsinkelser i dag. Du har nok en gang planlagt dine aktiviteter så tett at du nesten blir tvunget til å avlyse eller komme for sent til noe. Prøv å ikke være så tidsoptimist. Det er alltid en risiko for at det oppstår noe som gjør at man blir litt forsinket.

Krepsen 21/6-22/7

Du gjennomgår en indre forvandling i dag. Denne forandringen kommer ikke til å bli tydelig for omgivelsene dine på flere uker, men selv innser du at du har endret deg og at du har vokst og forandret deg. Ett nytt bekjentskap kan komme til å hjelpe deg md et dilemma du har.

Løven 23/7-22/8

Du tar tak i både nye og gamle problemer, noe som er bra. Det blir på sett og vis litt som å gjøre en mental storrengjøring. Det er lenge siden du tok tak i ditt eget liv og nøstet opp i alle løse tråder. Nå når du er ferdig med ting som ligger fortiden til, kan du se fremover og fokusere på fremtiden igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske intensiv og stressende fredag, ettersom du må hjelpe en person som henger etter med noe. Du er ikke spesielt god på å stresse fram resultater og derfor blir du irritert når du får denne typen press på deg. Kvelden blir både roligere og mer harmonisk.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å si nei til en venn som hele tiden vil ha din hjelp. Han/hun må bli mer selvstendig, samtidig som du synes det er både koselig og smigrende at han/hun kommer til deg for å be om hjelp. Kanskje er det du som må sette ned foten og si nei.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ta det med ro og ikke stresse, selv om det er mye å gjøre. Problemet ditt er at du ofte blir slurvete når du stresser, og det kan gjøre mer skade enn nytte. Kvelden handler om vennskap og om å fornye et gammelt løfte.

Skytten 22/11-21/12

Du er fast bestemt på å fullføre en plan du har, selv om du innerst inne vet at den kommer til å gi deg problemer. Det er som om du må bevise både for deg selv og for omverdenen at du har rett. Kvelden handler om å ta en merkelig beslutning.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir intens, men allikevel veldig morsom. Du får en oppgave som til å begynne med virker helt umulig, men etterhvert vil du oppdage at denne oppgaven passer deg perfekt. Kvelden handler om en lidenskap og om å tilgi noen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske så sta i dag og det drar du nytte av. Ved å ikke gi opp og se problemet fra ulike synsvinkler, oppdager du en løsning på dilemmaet som er både nytenkende og annerledes. Om kvelden er det fredagskos som gjelder.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du ingen problemer med å si nei. Du sier nei til sjefen, venner og familie uten å få den minste dårlig samvittighet. For deg er det såpass viktig å kunne prioritere deg selv at du faktisk blåser i om andre blir skuffet over deg.

Powered by Labrador CMS