Dagens Horoskop: Fredag 13. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

For mange kan dagen i dag by på mye uflaks, men for deg betyr fredagen den trettende at du får en sjanse til å utfordre skjebnen litt mer enn vanlig. Du har ideer og kreative ambisjoner du vil virkeliggjøre i dag. Kvelden handler om en felles beslutning som har med hele familien å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra fredag, til tross for at det er fredag den trettende i dag. Mange Tyrer er ganske overtroiske, og fredag ​​den trettende kan bli en selvoppfyllende profeti i uflaks, men i dag snur du den trenden og sørger for at dagen bringer med seg flaks istedet. Kvelden handler om fantastiske nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant og utviklende fredag der du virkelig må anstrenge deg til det ytterste. Takket være din fantasi og evne til å kunne løse problemer, blir dette en fantastisk dag. Kvelden handler om en forelskelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du får mer og mer energi, jo lysere dagene blir. Kanskje du til og med klarer å aktivisere deg litt på kvelden i dag, istedenfor å sitte hjemme og bare ta det med ro. I løpet av kvelden får du sjokkerende nyheter.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en forelskelse over tegnet ditt akkurat nå. Det kan være at romantikken blomstrer i forholdet, at du møter noen som tar deg med storm, eller at du helt enkelt har begynt å tenke på en gammel forelskelse du ikke har sluppet tak i.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å si nei til en venn, selv om du vet at det er det rette å gjøre. Denne personen har en fantastisk evne til å få deg til å gjøre ting du egentlig burde holde deg unna. Du vet at denne personen er litt vel destruktiv for din smak, men samtidig har du det veldig gøy med denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om ta seg selv på alvor. Du gjør deg selv en bjørnetjeneste ved å ikke slurve bort muligheten du har fått, bare fordi du ikke ser betydelsen av den. I løpet av ettermiddagen kan et kompliment få deg til å rødme.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irritert når en kollega ikke gjør det meste ut av den sjansen han/hun har fått. Du synes denne personen blir servert så mange unike sjanser og muligheter, men at han/hun alltid tuller det til med sin latskap. Du hadde gitt mye for å få de samme mulighetene som denne personen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig fredag der du fokuserer på familien og partneren din. Som singel er det mulig at du tar det med ro, spiser masse godteri og ser på Netflix. Du har behov for en kveld hvor du får koble helt av.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir hendelsesrik, utfordrende og morsom. Du tenker at du skal ta det med ro i dag, men skjebnen har andre planer for deg. Spesielt Steinbukker som er født den 13. eller rundt den datoen, kommer til å få oppleve en variert, fantastisk og veldig intensiv dag og en fortryllende natt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes grenser for hvor mye du kan rekke. Du må gi deg selv en sjanse til å ta det med ro og ikke stresse, bare fordi du har mye å gjøre. Kvelden handler om et lagarbeid av noe slag. Sørg for at du ikke gjør all jobben alene.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt lei personer som helst bare ligger inne og tar det med ro. Våren drar i deg og du vil ut å oppdage ting. Som singel er du veldig flørtete. Du sjarmerer mange nye beundrere, men du tar også gjerne kontakt med gamle forelsker. Du vil ha alle veier åpne.

Powered by Labrador CMS