Dagens Horoskop: Fredag 13. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen blir interessant og samtidig veldig krevende. Du har mye som skal gjøres og veldig liten tid å gjøre det på, så det gjelder å være så effektiv som mulig uten at det går utover kvaliteten. Kvelden bruker du mer enn gjerne på å omgås med venner.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir rolig og avslappende, selv om du har en del å gjøre. Litt gode nyheter piffer opp dagen din. Kvelden byr på sladder og familiedrama. En gammel konflikt blusser opp, men legger seg fort igjen og kvelden ender bra.

Tvillingene 21/5-20/6

Du synes at visse ting er ganske ensidig og de oppgavene du gjør i dag inngår i den kategorien. Det gjelder å kunne bite tennene sammen og ikke bry deg om at ting ikke er så stimulerende som du hadde håpet på. Kvelden blir koselig og sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du bryr deg mye om en person, men du vet ikke hvordan du skal vise denne personen hvor mye han/hun betyr for deg. Følelsene dine kommer og går, men de forsvinner aldri helt, de er der hele tiden og vil blusse opp igjen så fort denne personen kommer inn i livet ditt igjen.

Løven 23/7-22/8

Fredagen er din beste dag og spesielt i dag, da det både er Lucia og fredag den trettende på en og samme dag. Du er ikke spesielt overtroisk av deg, men det er gode muligheter for at du dukker opp på jobb med glitter i håret og lussekatter i veska.

Jomfruen 23/8-22/9

Man får som fortjent, og det prøver du å si til deg selv i dag når en kollega går på en skikkelig smell. Du har ved flere anledninger prøvd å fortelle at han/hun tar for store risikoer, men kollegaen din er ikke spesielt bra på å ta til seg råd fra andre.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen megler du i en konflikt mellom to interessegrupper på jobb. Du lykkes nesten med å få partene enige, men så blusser konflikten opp igjen. I blant blir du gal av at kollegene dine oppfører seg som små barn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du trosser værgudene og er utendørs så mye du kan i dag. Du har det så mye bedre når du er ute i frisk luft enn når du er innendørs og ikke gjør spesielt mye.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir morsom og varierende. Du har mange jern i ilden denne dagen og det gjelder å rekke alt du har planlagt. Kvelden handler om venner og dine sterke følelser for en viss person.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir koselig, sosial og litt annerledes. Du omgås med en gjeng som du ikke er spesielt tett med, men som vokser på deg for hver dag som går. I løpet av fredagen får du vite en hemmelighet som du hadde en viss anelse om allerede.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er nervøs uten å helt vite hvorfor. Det finnes en forventning og en rastløshet i horoskopet ditt i dag. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å vise en partner litt ekstra oppmerksomhet. Kvelden blir magisk, men litt annerledes.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingen grenser for deg akkurat nå og det er på sett og vis bra. Gjennom å ikke sette altfor tydelige rammer, kan du tillate din kreativitet å blomstre. Kvelden handler om nærhet til en person og en lidenskapelig lengsel etter en annen.

Powered by Labrador CMS