Dagens Horoskop: Fredag 12. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å ikke bli lei deg når du plutselig innser at det er på tide å si ha det til noen som har stått deg veldig nære de siste årene. Denne personen har støttet deg og trodd på deg, men nå må dere skille veier, i hvert fall for en stund.

Tyren 20/4-20/5

Du er alltid i godt humør når det er fredag, selv om det er et uvanlig høyt tempo og du må slite for å få gjort alt du hadde planlagt å gjøre. Dette gir på sett og vis en forsmak på hva sommeren har å å by på. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en tvil i horoskopet ditt. Det kan se ut til at du blir nødt til å velge mellom ulike ting og du vet ikke helt hvilken vei du skal ta. I løpet av dagen klarner tankene dine og valgene blir lettere å ta. Kvelden handler om å ha det gøy.

Krepsen 21/6-22/7

Du er fremdeles skuffet over en venn for det som har skjedd mellom dere, men du velger å ikke la det tynge deg. Dessverre er det mer en fasade enn genuin glede du viser. Prøv å prate med vennen din alene. Å skrive eller ringe kan skape flere misforståelser.

Løven 23/7-22/8

Du er i et herlig humør denne fredagen. Det er sommer, du er omsvermet og det kan til og med være at du er forelsket. Alt tyder på at det blir en koselig fredag, selv om du gjerne hadde sett at visse personer som er fraværende ville blitt med.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne fredagen får du et artig spørsmål fra en kollega. Du må ta deg tid og tenke over dette innen du kan gi ditt endelige svar, for du innser at dette betyr mer for denne personen enn han/hun er villig til å innrømme. Kvelden handler om å ta stilling til ulike valg.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en herlig fredag der fokuset ligger på å ha det gøy, selv om ting kanskje er helt som de pleier. Du omgås gjerne med dine nærmeste venner og kvelden blir morsom og koselig, snarere enn fartsfylt. En venn har litt herlig sladder å by på.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra avslutning på uka der du lykkes med både en del nyttige gjøremål og en del morsomme aktiviteter. I løpet av ettermiddagen får du interessante nyheter som har med fremtiden din å gjøre. Dette er en beskjed du har gått og ventet på.

Skytten 22/11-21/12

Du tar det med ro i dag. Du foretrekker at det ikke skjer så mye i livet ditt, for det er da du har det som best. I løpet av ettermiddagen får du en koselig invitasjon til en aktivitet neste uke. Kvelden blir morsom og harmonisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en koselig fredag å se frem til. Du omgås med venner og bruker dagen på en hobby du virkelig liker. Om du jobber, så går dagene fort. Kvelden blir veldig intensiv og den kan by på en del hete diskusjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en livlighet og en energi i tegnet ditt som ikke pleier å være der, men som gjør deg ekstra aktiv. Skryt fra sjefen din gjør deg stolt. Kvelden byr på hjemmekos.

Fiskene 19/2-20/3

Du orker ikke helt ta tak i ulike prosjekter du burde ta tak i. Det handler først og fremst om ting som har med jobb å gjøre, men også om ting som har med fremtiden å gjøre. Du innser at du et sted på veien har tatt feil valg, og nå må du prøve å endre det innen det er for sent.

Powered by Labrador CMS