Dagens Horoskop: Fredag 12. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du elsker fredager, og spesielt denne, ettersom du får være mer sosial enn på lenge. Dagen starter med en trøtt og grinete Vær, men det løsner ganske tidlig, fordi du møter på en herlig kollega som alltid får deg i godt humør.

Tyren 20/4-20/5

Det er fredag, og du elsker fredager! Akkurat i dag er du mer motivert enn til vanlig. Du fikser litt ekstra på jobben, og blir så glad over de positive reaksjonene du får. Kvelden handler om kvalitetstid med familien hjemme - ekte fredagskos i vente!

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å avslutte ting før helgen. Det blir en dag for å knytte sammen sekken på flere prosjekter. Det kan bli noe stress på slutten, fordi noen ting tar lenger tid enn forventet. Kvelden byr på hjemmekos.

Krepsen 21/6-22/7

Du er helt utslitt etter en lang uke, og det merkes godt på humøret ditt. Akkurat nå er du mye frem og tilbake i følelsene dine, og det gjør at kan veksle mellom glad og sur på et øyeblikk. Månen forsterker den følsomme Krepsens nerver ytterligere, og det gjør at du reagerer sterkt på alt.

Løven 23/7-22/8

I dag tar du tak i noe som har blitt utsatt hele uken. Det blir kanskje ikke så gjennomtenkt som du så for deg, men du blir ferdig, og det er det viktigste. Kvelden handler om en forelskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du har tenkt feil, men det hindrer deg ikke fra å fortsette i samme retning. Din beste og verste egenskap er din stahet. Du har vanskeligheter med å gi deg, uansett hvor håpløst ting ser ut. Kvelden handler om et "hva hvis?".

Vekten 23/9-22/10

Du tar sats i dag, og det gir resultater. Gjennom at du virkelig viser at du ønsker en forandring, så lykkes du også med mer enn du hadde tenkt deg, og kan runde av dagen og føle deg fornøyd. Kvelden blir familiær og koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag får du høre noe som både trigger og skremmer deg. Det er et jobbtilbud som virkelig frister. Problemet er bare at du ikke vil risikere det du har, for noe du eventuelt kan få.

Skytten 22/11-21/12

Du trekker deg unna i dag. Du har et behov for å ro, og bare være. Det blir en rolig fredag, og en enda roligere kveld. For deg handler denne dagen om å samle deg mentalt. Du trenger tid til å tenke over visse aspekter av livet ditt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å rekke flere ting samtidig. Jordtegn fungerer ofte bedre når de får muligheten til å fokusere på én ting av gangen, men i dag blir det multitasking, enten du vil eller ei. Overraskende nok så håndterer du dette galant.

Vannmannen 20/1-18/2

Dette er ukens siste arbeidsdag, så du begynner å koble av allerede etter lunsj. Det har delvis vært en hektisk uke, og du har et behov for å senke tempo helt ned. Kvelden byr på herlige opplevelser.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være litt grinete i dag. Det har vært en del ting som ikke har gått så bra, og nå må du bruke en del tid på opprydning. Heldigvis har du en engels tålmodighet når det gjelder denne typen misforståelser.

Powered by Labrador CMS