Dagens Horoskop: Fredag 11. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen har du en masse ting du må avslutte innen du tar helg, men for øvrig blir det en veldig bra og avslappende dag. En konfrontasjon med en kollega handler om at dere begge føler et sterkt behov for å vise mental styrke. Kvelden blir veldig sosial.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir veldig bra. Du har fått opp tempoet, noe som gjør at du kan ta kontroll over dagen snarere enn at dagen tar kontroll over deg, noe som har vært tilfellet den siste tiden. I løpet av ettermiddagen får du skryt for dine initiativ. Kvelden byr på hjemmekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har litt uflaks akkurat nå, og marginene er virkelig ikke på din side. Den nærmeste tiden bør du satse på det sikre fremfor det usikre. Å ta risikoer nå kan skape misforståelser, spesielt når du har en slik sterk påvirkning i tegnet ditt.

Krepsen 21/6-22/7

Du får det som du vil i dag og det er bra, men risikoen er stor for at du angrer deg etterpå. Så mye har skjedd den siste tiden, at det kan bli vanskelig å bare glemme og gå videre. Kvelden blir annerledes, og du tar et uvanlig initiativ.

Løven 23/7-22/8

Du har en del å gjøre denne fredagen og du blir ikke mindre stresset når du får ytterligere oppgaver som må gjøres. I løpet av ettermiddagen skjer det noe som er både rart og litt beroligende på en og samme tid.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være praktisk og om å ikke la tankene vandre i vei. Akkurat nå er du veldig god på å drømme deg bort og da går du glipp av mye viktig. I løpet av ettermiddagen får du et uventet forslag.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å gi slipp på fortiden og fokusere på fremtiden. Gamle konflikter og forelskelser hjemsøker deg akkurat nå. Du har kommet inn i en periode der det er viktig for deg å samle sammen løse tråder for å kunne gå videre i livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en minst sagt interessant fredag som byr på nyheter, forandringer og morsomme opplevelser. Du nyter virkelig livet, spesielt når du kan konsentrere deg om det som skjer her og nå, og å ikke tenke så mye langt fram i tid. Kvelden blir enten sosial eller romantisk, avhengig av din private situasjon.

Skytten 22/11-21/12

Du veier både fordeler og ulemper når det gjelder hver eneste beslutning du tar akkurat nå. Du er litt urolig for at ting kan bli feil om du ikke overveier hver beslutning nøye. Dette er en påvirkning fra Månen som gjør deg litt ekstra engstelig akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Ditt liv er opp/ned og det merkes både på jobb og privat. Selv om du lykkes med å prestere og kanskje til og med leverer over all forventning, føler at du at du ikke har noe kontroll. Om kvelden overraskes du av en person som plutselig dukker opp fra intet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske forvirrende og stressende fredag der du kjenner krav på deg både fra sjefer og fra deg selv. Du har et behov for å få vise hva du er god for, men det innebærer også at du må levere bedre enn normalt. Kvelden blir like produktiv som dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar det med ro og prøver å fokusere på deg selv, og på ting som betyr noe for deg. Du vil ikke stresse unødvendig, for du vet at det ikke kommer til å hjelpe deg. Kvelden handler om å være sosial med mennesker du elsker.

Powered by Labrador CMS