Dagens Horoskop: Fredag 11. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det faktum at det er fredag i dag, gjør at du er ekstra positiv. Selv om du kanskje må jobbe litt i helgen også, er det ekstra koselig med denne dagen. I løpet av ettermiddagen får du et kompliment fra en kollega og han/hun overrasker deg med sin oppriktighet.

Tyren 20/4-20/5

Du nyter fullt ut denne dagen. Kanskje unner du deg en lunsj med kolleger i byen, eller så tar du en pause fra jobb og tilbringer tid med en venn. Uansett hva du finner på, blir det en bra dag og en koselig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å bruke mer penger enn du har råd til akkurat nå. Du må begynne å tenke økonomisk og fremfor alt må du begynne å spare. I løpet av våren kan det komme en del uventede utgifter og risikoen er stor for at du må ta opp et lån for å klare å betale, om du ikke har spart opp noe.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir ganske mange konflikter denne fredagen. Mye handler om ditt dårlige humør og det stresset du føler på jobb, men en del handler også om et familiemedlem som har oppført seg dårlig den siste tiden.

Løven 23/7-22/8

Det går til slutt, om du bare prøver nok ganger. Ikke gi opp, bare fordi du ikke lyktes første gangen. Løven er ikke kjent for sin tålmodighet, men i dag må du øve på denne siden av personligheten din. Kvelden blir morsom og sosial.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tenker en del på en person du nylig har møtt og som har gjort et dypt inntrykk på deg. Du vil ikke si noe høyt, eller en gang innrømme for deg selv hvor fascinert du er av denne personen. Kanskje burde du prøve å ta kontakt med han/hun og se om dere kan treffes igjen?

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig i dag, en av kollegaene dine er veldig følsomme av seg og du vil ikke tråkke på denne personens tær. I løpet av ettermiddagen venter en overraskelse. Kvelden handler om planlegging og penger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tak i et privat projekt som har blitt liggende over sommeren. Det føles godt å komme i gang igjen, men du innser at du er litt rusten og trenger litt tid for å komme deg opp i ringa igjen.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir koselig og intim. Du omgås med mennesker du liker godt. Det som kan komplisere denne dagen, er at du begynner å innse at du har følelser for mer enn én person og det er jo naturligvis en situasjon som er vanskelig å håndtere.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir en skikkelig forvirrende dag. Du har mye å gjøre på jobb, men du presterer bedre enn du hadde forventet deg og du blir stolt over din egen innsats. På kvelden sliter du med å velge om du skal treffe venner eller bare ta det med ro. Det er en risiko for at det blir Netflix og sengen på deg i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv, men interessant. Et nytt projekt vokser for hver dag som går og du føler at du begynner å forstår bedre og bedre hvordan du skal kunne bidra, styre eller lede på en bra måte. Kvelden handler om familie og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du er irritert på en venn for at han/hun oppfører seg så nonsjalant. Denne personens varme er som blåst bort og han/hun virker ikke interessert i noe du har å si. Akkurat nå tenker du mye på en viss person og på hvor mye du har lyst til å se denne personen igjen.

Powered by Labrador CMS