Dagens Horoskop: Fredag 11. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å spille en venn et puss, men noe går galt og plutselig er det ikke bare gøy lenger. Det er i slike situasjoner det er lurt å tenke raskt og agere. Kvelden blir inspirerende på flere måter.

Tyren 20/4-20/5

Du har både drømt om, og fryktet denne fredagen. På sett og vis så symboliserer den noe for deg, og det blir en markering mellom da og nå. Det er mange ting som avsluttes denne dagen, men det er også begynnelsen på en fantastisk reise.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke vant til den nåværende situasjonen, men prøver likevel å tilpasse deg for å henge med. Dette er noe du virkelig vil, og da er du klar for å ofre alt for å oppnå ditt mål. Kvelden byr på en liten tvist.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om forslag, og om å få det som du vil i ulike situasjoner. Det blir en bra, men kanskje ikke helt soleklar dag. Her må du ta styringen og komme med egne initiativ. Vis at du kan være driftig når du først vil.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å komme i gang, men du prøver virkelig, og det setter dine kolleger pris på. Alle har gode og dårlige dager, men man må bare gjøre det beste ut av de forutsetningene som er. Kvelden blir herlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver virkelig å lytte til vennen din, men tankene dine vandrer hele tiden. Det er vanskelig å være oppmerksom når noen snakker om det samme igjen og igjen. I løpet av ettermiddagen oppdager du at en myte viser seg å være sann.

Vekten 23/9-22/10

Du tror at du vet, men det viser seg at du tar feil. Dette skjer veldig sjeldent, og derfor blir du skuffet over deg selv. Kvelden handler om å være frampå. Det er noen du ønsker å bli kjent med, og da gjelder det å by på seg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sliter med å følge med på din venns kompliserte kjærlighetsliv. Akkurat når du tror at du har full oversikt, så roter det seg til igjen. Det handler om at denne personen er mye fram og tilbake, men også om at han/hun trekkes mot feil folk.

Skytten 22/11-21/12

Du er glad og stolt i dag. Endelig har du fått det som du vil, og kan vise dette fram på en mer offentlig måte. Du får mye skryt i dag, og aller mest glad blir du for skryt fra en person som vanligvis ikke gir feedback i sånne situasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag der du føler deg ganske fornøyd med den innsatsen du har gjort. Du ville hatt det enda bedre dersom du fikk svar på et par spørsmål, og sjansen er stor for at du får det i dag. Kvelden blir morsom, men utfordrende.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du sint og opprørt over at en person ikke har sett deg eller kommentert din innsats. Du vet at du har gjort det bra, men du ville hatt det enda bedre dersom du ikke følte deg ignorert av denne personen. Kvelden handler om å ta initiativ.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra dag, og en enda bedre kveld. Du har så mye du vil få gjort og du jobber i et godt tempo. Det er en herlig dynamikk og livsglede i ditt horoskop nå. Kvelden ser ut til å kunne by på en flørt, spesielt single Fisker er veldig attraktive nå.

Powered by Labrador CMS