Dagens Horoskop: Fredag 11. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen krangler du med et familiemedlem som har vanskelig for å slippe taket i det som har vært. Du vil få han/hun til å forstå at ting må endres og at alle forandringer ikke nødvendigvis er en ille ting. Kvelden handler om en venn av en venn.

Tyren 20/4-20/5

Det blir mange nye oppgaver denne fredagen, men det blir også en stimulerende og interessant dag der det skjer mye. På jobb får du gode nyheter om jobb og privat finnes det noe spesielt å feire denne fredagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i ulike prosjekter denne fredagen og det går over all forventning. Du har uvanlig mye energi i horoskopet ditt og det hjelper når du støter på et problem. En venn har en hemmelighet som han/hun vil dele med deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du krangler mye med de fleste rundt deg akkurat nå. Du er irritert på en venn, skuffet over et familiemedlem og generelt lei en viss annen person. Om du analyserer situasjonen, kommer du til å innse at det meste handler om deg og humøret ditt, og nødvendigvis ikke de rundt deg.

Løven 23/7-22/8

Du har lyst til å gjøre en del forandringer akkurat nå, men det blir ingenting av planene dine. Det handler om rådende omstendigheter i kombinasjon med at mange av de rundt deg hverken vil eller kan engasjere seg i dine ideer for øyeblikket. Du blir nød til å smøre deg med tålmodighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir sint når en person forteller deg hva du skal gjøre. Du synes ikke han/hun har noe med å legge seg opp i livet ditt, mens han/hun bryr seg om deg og vil ikke at du skal begå noen store feil.

Vekten 23/9-22/10

Du gjør et modig valg i dag, som kan skape den forandringen du hadde håpet. Det blir en dag verdt å feire. Uansett om du feirer med familien eller utsetter det til en senere anledning, så blir det en veldig bra fredag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du diskuterer veldig gjerne med folk i dag, og diskusjonen ser ut til å være mer viktig enn hvem som har rett og galt. Du stimuleres av bra argumenter, fordi det får deg til å tenke i nye baner. Kvelden fokuserer på enda en detalj.

Skytten 22/11-21/12

Du vil ha kontakt med en venn, men du vet ikke helt hvordan du skal nærme deg denne personen. Å be om lån eller tjenester er kanskje ikke helt den riktige metoden, for dere kjenner ikke hverandre så godt. Prøv heller å spørre ut om livet og hvordan han/hun har det.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en lang og ganske krevende dag foran deg, men all den jobben du legger ned nå kommer til å lønne seg i nærmeste framtid. I dag får du også høre fra en venn som du ikke har truffet på lenge og du blir overrasket over de sterke følelsene som en liten samtale kan vekke.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen handler om å prøve å fokusere på en oppgave som du synes er ganske kjedelig. Det blir ingen lett sak, men om du er målbevisst og prøver å belønne deg selv for dine framsteg, kommer alt til å gå så mye bedre.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil så mye akkurat nå at du har vanskelig for å rekke alt. Du må prioritere og det er vanskeligere enn det høres ut. For å kunne gjøre en bra prioritering, må du vite hva du skal gjøre og det vet du ikke enda.

Powered by Labrador CMS