Dagens Horoskop: Fredag 10. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Uken har gått fort og du føler deg litt forvirret over at det allerede er fredag. I din verden har det skjedd mye og lite på en og samme tid denne uken, så mentalt er det fremdeles bare onsdag for deg. Kvelden blir koselig og handler om en sport av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir kort, men intensiv. Du jobber i et høyt tempo for å rekke så mye som mulig innen du skal hjem. En viss søvnmangel kan gjøre deg litt ufokusert etter lunsj. Kvelden blir interessant og intensiv, men på en morsom måte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du nekter å gi en venn den informasjonen han/hun vil ha. Det handler om at du har lovet å ikke si noe og for en gangs skyld holder du fast ved det du har lovet. I løpet av ettermiddagen og kvelden mottar du nyheter som berører deg på mange ulike måter.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil få frem hva du føler for en viss person, men når dere er sammen så knyter det seg for deg og du blir helt stille istedet for den sjarmerende personen du kan være. Mye handler om at du er redd for å forstyrre det dere har, men spørsmålet er om din underlige oppførsel ikke ødelegger mer enn sannheten.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir interessant. Du innser at du er veldig lei av en person og en venn synes det samme, så dere bestemmer dere for å vise det til denne personen. Løven er skogens konge og idag synes du at visse mennesker trenger seg inn på ditt område, noe du ikke aksepterer.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en del problemer som hoper seg opp for deg, men du velger å ignorere de og håper på at de vil forsvinne av seg selv. Du kommer til å oppdage at det ikke er så enkelt og at du har tatt deg litt vann over hodet denne gangen. Vær forsiktig med hvem du irriterer.

Vekten 23/9-22/10

En sta kollega får deg til å se rødt, og Vekter blir sjeldent sinne. Du liker ikke når folk manipulerer deg bare for at du prøver å være snill. I løpet av ettermiddagen får du sette tennene i en skikkelig oppgave.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fått for deg at det er okey å gjøre ting på en viss måte, men idag får du kritikk fra en sjef. Du blir litt irritert på at han/hun ikke gir deg feedback tidligere, som kunne ha spart deg for en masse tid og besvær.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å tenke fremover og våge å ta initiativ. Du er følelsesmessig veldig åpen akkurat nå og du viser de du liker akkurat hvor mye de betyr for deg. Idag sier du ifra når en kollega blir litt vel familiær og tror at dere to plutselig er bestevenner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket over visse personer og deres måte å oppføre seg på. Du er selv ganske avslappet av deg, me når noen går for langt, da sier du ifra på alvor. Denne fredagen får du nok av en kollega som ikke forstår seg på uskrevne regler og grenser. Kvelden blir hysterisk morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen blir intensiv ettersom du skal rekke så mye. Som flaks er, har du god rutine på å jobbe effektivt og viser de rundt deg hvordan de skal tenke og jobbe for å bli bedre. Kvelden blir senere enn du hadde tenkt deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du liker å være den som har overtaket og det har du akkurat nå i forholdet ditt. Partneren din gjør alt du sier og er redd for å gjøre deg opprørt, og det synes du er både søtt og irriterende. Det finnes en annen du tenker på og som du har vanskelig for å gi slipp på, noe som skaper en indre kaos i deg.

Powered by Labrador CMS