Dagens Horoskop: Fredag 10. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen får du mulighet for å vise hvor flink du er innen et visst område. Akkurat nå konkurrerer du med veldig mange flinke personer på jobb, så det er ikke så lett å stikke seg ut i mengden. I dag får du muligheten, når dere jobber innenfor et område hvor du er veldig flink.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et strålende humør denne fredagen. Det finnes håp om at du endelig skal få bukt med et problem som har irritert deg over lengre tid. Nyheter som har med en venn eller yngre slektning å gjøre, gjør deg veldig stolt. Du innser at han/hun virkelig presterer mer enn du trodde var mulig.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om håp og om å våge å hjelpe, selv om du er usikker. Iblant blir det litt som om en blind skulle ledet en som er døv, men med teamarbeid og en sunn vilje til å ville prestere, så kan du og kollegaen din imponere til tross for en bristende forkunnskap.

Krepsen 21/6-22/7

Det finns ingenting du kan si til ditt forsvar i dag. Denne personen har oppført seg skikkelig ille og selv om du liker vennen din veldig godt, kan du ikke støtte den i dette tilfellet. Du må prøve å holde deg objektiv, selv om det er vanskelig.

Løven 23/7-22/8

Det finnes mange mennesker som ikke lytter til dine råd akkurat nå og du forstår ikke hvorfor, du som gir så bra råd. Det handler mer om hvordan du sier ting, enn hva du sier. Iblant kan du være litt vel dominerende og da trekker mennesker seg litt unna.

Jomfruen 23/8-22/9

Din usikkerhet forsvinner i samme takt som Solen kommer sterkere og sterkere inn i tegnet ditt. Du har behov for denne astrologiske energikicken for å orke å løse et tøft problem du sliter med akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ikke rom for tvil akkurat nå. Alt handler om å ta for seg og å våge, noe som pleier å være tøft for en ubesluttsom Vekt. I dag får du hjelp av en veldig besluttsom venn, som gir deg en knuff i riktig retning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser muligheter i begynnelsen av et nytt år, så la ikke humøret ditt komme i veien for hva som kan bli en unik sjanse. Døyv ditt temperament og prøv å tenke strategisk i dag. Det finnes stunder hvor du bare vil eksplodere, men holder tankene for deg selv og tvinger deg til å le når du er som sintest.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en bra dag. Du er trøtt etter den lengste sammenhengende arbeidsuka på lenge, men samtidig synes du det er deilig å være tilbake i vante rutiner igjen. Skytten har godt av rutiner nå når det er så mørkt og kjedelig ute, ellers blir du lett deprimert om du må aktivisere deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir både tøff og morsom på en og samme tid. Du får en offisiell invitasjon til et event, en fest eller noe annet. Du har visst om dette en god stund nå, men du liker allikevel å få papiret i hånda slik at du vet at det blir noe av. Denne fredagen er du trøtt, men lar deg overtales av venner til å sees.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ferdig med en kollega som har fått litt vel mange sjanser. Denne personen utnytter både deg og situasjonen dere er i, slik at han/hun skal få mest mulig fordeler, for minst mulig jobb. I din verden er en slik oppførsel veldig illojalt, både mot arbeidsgiveren din og mot deg som kollega.

Fiskene 19/2-20/3

I dag føler du en viss angst for å måtte tilbringe tid med en person som du egentlig liker, men som du akkurat nå er veldig lei. Alt handler alltid om denne personen når dere er sammen, og han/hun spør sjeldent hvordan det går med deg. Akkurat nå har du rett og slett behov for en pause fra denne personen.

Powered by Labrador CMS