Dagens Horoskop: Fredag 10. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar på deg et ansvar som du i etterkant angrer på, men du synes det er vanskelig å si ifra for du vil ikke skuffe noen. Iblant er du litt vel impulsiv når det kommer til å ta beslutninger. På ettermiddagen får du svar på et spørsmål som har med jobb å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir lang og på grensen til kjedelig. Du har så mye å gjøre, men du synes det er vanskelig å komme i gang med de ulike prosjektene. Kvelden handler om å være sammen med familien. Akkurat nå betyr familien veldig mye for at du skal kunne føle deg trygg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å gjøre til tross for at det er langfredag, så det gjelder å legge opp jobben slik at du rekker alt som skal gjøres. I løpet av dagen får du positive nyheter og du kan endelig puste lettet ut. Det har vært en svart sky hengende over deg altfor lenge.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du omgås med en venn, men denne personen har så mange jern i ilden hjemme akkurat nå. Kanskje du burde tilby deg å hjelpe til, om du har den muligheten. Vennen din kommer til å være takknemlig for hjelpen og du får sjansen til å treffe han/henne.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å komme med ulike forslag til hva du og familien din kan gjøre i påsken. En tradisjonell feiring er jo utelukket, men nye tider gir muligheter for å skape nye tradisjoner. Prøv å tenke utenfor boksen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å anpasse arbeidsoppgavene dine slik at du skal rekke både det du må gjøre og litt morsommere ting som kanskje ikke er så nødvendig, men som er bra å få gjort. I løpet av ettermiddagen venter en mindre overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Du gjennomgår en forandring akkurat nå. Det som har skjedd de siste månedene har fått deg til å vokse som menneske. I løpet av dagen møter du noen du ikke har sett på lenge og han/hun blir overrasket over hvor mye du har forandret deg den siste tiden. Ta det som et kompliment.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler først og fremst om å gjøre ting for seg selv. Du prøver ofte å hjelpe andre, men for å orke å gjøre det, må du også ta vare på deg selv. I dag handler dagen om deg og dine behov. Det er lov å være egoistisk iblant.

Skytten 22/11-21/12

Du savner noen, mer enn du er villig til å innrømme, og du prøver å holde kontakt med denne personen via samtaler og meldinger. Det blir ikke helt samme greie som å sees, men det duger for nå. I dag er ditt behov for å snakke om dine tanker og følelser ekstra stort.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen handler om å innrømme følelsene sine og å våge å stole på magefølelsen. Du er usikker på om du tar rett valg akkurat nå, men hjertet ditt sier at det er denne veien du skal gå. Iblant er hjertet mer pålitelig enn logikken, og det er tilfellet i dag også.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag avslutter du en mengde prosjekter du har begynt på og du blir veldig fornøyd med resultatet. Endelig kan du få utløp for din kreativitet. Kvelden handler om familien og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du mottar nyheter i dag som gjør deg overrasket. Det handler om en person du egentlig ikke står så nære, men som du ser i ny og ne. Kvelden blir koselig, uten at det skjer så mye.

Powered by Labrador CMS