horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 9. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om å uttrykke seg godt, og det er du flink til, spesielt nå når månen går inn i Tvillingens tegn og forsterker Merkurs innflytelse over deg. Dette er en god dag hvis du vil overbevise en sjef eller en venn om noe du brenner for.

Tyren 20/4-20/5 

Du kan være veldig overbevisende når du vil, og i dag er du klar til å kjempe for det du tror på. Det blir en god dag der du ikke bare klarer å overbevise andre om at du har rett, du får dem også med på ideen din. Kvelden handler om å være spontan, kanskje tar du en after work hvis du jobber, eller finner på noe med en venn.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag slipper du taket i noe som gnager i livet ditt. Det kan være en relasjon, en oppgave eller noe du har påtatt deg. Å si at nok er nok er vanskelig for deg, men du vil føle deg bedre når du først har gjort det. Det blir en mye lettere følelse i kroppen om kvelden enn om morgenen.

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdagen vil du være utendørs så mye som mulig. Det blir en fysisk aktiv dag der du utfordrer deg selv til å bryte grenser. Du har innsett at de fleste av begrensningene dine handler om at du ikke tror på deg selv mer enn at du ikke kan. Å trå utenfor komfortsonen er en god måte å tøye disse grensene på.

Løven 23/7-22/8 

Hvis du har tilgang til et landlig sted, tilbringer du gjerne torsdagen der. Uansett virker det som om du er i en landlig atmosfære. Det blir en koselig dag der du lar din kunstneriske side få skinne. I dag blomstrer løven opp inni deg, og du setter i gang med en rekke ulike prosjekter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har en venn som sliter, og du er der for å støtte henne. I dag er du ikke bare en skulder å gråte mot, du er også en person som kan gi gode råd og hjelpe mer praktisk. Som Jomfru foretrekker du å vise medfølelse gjennom handling heller enn bare å lytte.

Vekten 23/9-22/10 

Selv om du har fri denne torsdagen, er det mye jobb som spinner i hodet ditt. Du knytter kontakter og selger ideer til folk du møter. Du er sjarmerende, spontan og veldig elskverdig, noe som gjør at folk stoler på deg og liker deg lett, selv for helt fremmede.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du bestemt. Du sier nei til en venn eller kollega, og du gir ikke etter i beslutningen din. At du står på denne måten og er grenseløs er ganske unikt for den samarbeidsvillige Skorpionen. I dag brenner du for noe, og når du gjør det, er du ustoppelig.

Skytten 22/11-21/12 

Torsdagen handler om alt som har med helsen å gjøre. Det blir en god dag der du lager en ny plan for mat, trening og alt annet som får deg til å føle deg bra. Du pleier å ha litt vanskelig for å holde deg til denne typen planer, men akkurat nå er du veldig motivert, så det kan fungere. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Nymånen i går ga deg en innsikt i hva du vil gjøre til høsten, og disse planene har endret seg litt fordi du ser nye muligheter. I det siste har du fått en sjanse som du savnet om høsten, og du vil gripe denne sjansen og bevise for deg selv at du kan alt du ønsker. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du svar angående en investering du vil gjøre, og du blir positivt overrasket. Det dreier seg om ganske mye penger som du sparer bare ved å tenke litt annerledes. Hele dagen dreier seg om penger, investeringer og økonomi. Kvelden byr på familiekos. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du har mange aktiviteter planlagt denne torsdagen, men det er noen få ting du bør ta tak i selv om de ikke er så morsomme. En god idé for deg er å blande det du synes er morsomt med det du må gjøre, da går tiden raskere og det føles ikke like tungt. Kvelden handler om et løfte du har gitt en venn.

Powered by Labrador CMS