horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 8. juni

Slik blir min torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig for å konsentrere deg i dag, og det resulterer i dårligere resultater. Du er overalt på en gang, og noen kolleger kan oppleve det som frustrerende at du blander deg inn i alt det andre gjør. Denne dagen handler om verdien av å kunne delegere.

Tyren 20/4-20/5

På torsdagen jobber du systematisk og målrettet. Det blir en dag hvor du får mye gjort, men også en dag som byr på noen utfordringer. Mange av problemene du støter på denne torsdagen er logistiske og krever god organisasjonsevne.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen handler om å ha rett, og av og til kan du gå for langt i ønsket om å ikke tape en diskusjon. Det som andre ser som underholdning, tar du på blodig alvorlig. For deg er det viktig å bevise at du kan bruke retorikk for å oppnå fordeler. Kvelden blir interessant og utfordrende.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen føles frisk og ny. Du starter et helt nytt kapittel på jobben eller kanskje en helt ny jobb. Dagen handler om å finne din plass og lage en plan for fremtiden. I dag jobber du med det store bildet heller enn på detaljnivå, noe du synes er gøy.

Løven 23/7-22/8

Torsdagen utfordrer virkelig evnen din til å tenke utenfor boksen. Du får hjelp fra Vannmannen og Jupiter til å se ting fra en annen synsvinkel. Dagen handler om fremtiden og det du starter nå vil gi resultater om noen år. Kvelden blir morsom og aktiv.

Jomfruen 23/8-22/9

Også torsdagen blir veldig intens, og det gjelder å henge med for ting skjer fort, spesielt når det gjelder økonomi. Mye kaffe og å være uthvilt anbefales denne dagen. Sørg for å fokusere på tallene som er relevante for deg og lukk alt annet ute.

Vekten 23/9-22/10

I dag lærer du en nyttig, men også smertefull lekse. Du kan være ganske godtroende, og det er den siden som får deg i trøbbel i dag. Du nekter å innse at en kollega utnytter din hjelpsomhet for å oppnå egne fordeler. Når du endelig erkjenner problemet, er det for sent.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en morsom dag hvor din kunstneriske side kan blomstre samtidig som du fokuserer på ganske krevende arbeidsoppgaver. Muligheten til å kombinere kreativitet med intellektuelle utfordringer er en av grunnene til at du har det så gøy i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det er en sjef som har en tendens til å se ned på alt og alle. Hen har en tendens til å uttrykke seg klønete og slippe unna med det, men i dag setter du ned foten når hen går for langt. Du gjør det bra, og det vil komme noe godt ut av handlingene dine i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å kunne tilegne seg kunnskap, memorere og praktisere. Det blir både en morsom og utfordrende dag, da du hele tiden må være oppmerksom. Kvelden handler om å våge å stå opp for det du tror på og si hva du mener til et familiemedlem.

Vannmannen 20/1-18/2

På arbeidsfronten er dette en ganske kjedelig dag der det ikke skjer så mye som du skulle ønske. Du har en plan å holde deg til, og du følger den til punkt og prikke, men det gjør ikke dagen mer spennende. Kvelden derimot byr på nye opplevelser og smaker.

Fiskene 19/2-20/3

I dag kan det bli ekstra arbeidstid for deg. Det handler om å rette opp og gjøre om noen ting. Selv om du er unødvendig omstendelig, vet du bedre enn å ta sjanser denne gangen, du utfører arbeidet ditt med ekstrem nøyaktighet. Kvelden byr på underholdning og god mat.

Powered by Labrador CMS