Dagens Horoskop: Torsdag 8. August

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskeligheter for å konsentrere deg idag. Det er så mange tanker som farer rundt i hodet på deg. Det blir bedre i løpet av ettermiddagen når du får tatt noen viktige beslutninger som har med jobb og fremtiden din å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Idag kan du endelig slappe ordentlig av. Du får tid for deg selv, noe du setter stor pris på. Dagen handler om familie og det blir en uvanlig koselig dag. Kvelden blir underholdende, men litt sen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent tar andre på like stort alvor som du tar deg selv. Idag må du revurdere en person du nylig har møtt. Du innser at han/hun både har en kunnskap og dybde du respekterer. Dette kan bli en venn for livet.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en person du vil treffe idag, samtidig vil du ikke virke for påtrengende, så du holder avstand. Idag kan du ikke spille så kul som du egentlig vil, ettersom du lengter for mye etter denne personen. Spill på din sårbarhet!

Løven 23/7-22/8

I løpet av dagen møter du en person som irriterer deg. Han/hun har en tendens til å trykke på dine ømme punkter, noe denne personen er fullt klar over. For øvrig blir det en aktiv og koselig onsdag der fokuset ligger på utendørsaktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er forsiktig med dine uttalelser idag. Du vil ikke såre et familiemedlem som har det litt tungt akkurat nå. En venn har en del sladder om arbeidsplassen din. For øvrig blir det en rolig og harmonisk onsdag. Kvelden blir interessant.

Vekten 23/9-22/10

Du bruker en del penger idag. Det handler først og fremst om en langsiktig og planlagt investering, men det føles tøft at lommeboken plutselig er så tom. I løpet av ettermiddagen får du en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del ting å vurdere idag, du liker å ha mer enn et alternativ. I løpet av dagen får du sjansen til å vise dine talenter. Det er ikke ofte du får skryte av deg selv på denne måten, men du liker følelsen.

Skytten 22/11-21/12

Du er ute etter å gjøre en person sjalu, men det går ikke helt etter planen og det gjør deg irritert. Akkurat nå har du brutt med en venn som gjør deg ille til mote. Han/hun forstår ikke hvorfor du plutselig ikke vil treffes.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en del å gjøre denne torsdagen. Det handler om en reise eller noe lignende. For deg er det viktig å ha orden på alt og føle at du har full kontroll. Kvelden blir litt rar. Du treffer personer du ikke har sett på veldig lenge.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen idag handler om å ta hånd om noen andres problemer som plutselig har havnet hos deg. Du blir nok en gang irritert på denne personen som har vanskeligheter for å håndtere sin egen hverdag. Du synes det er rart at en voksen ikke kan ta ansvar.

Fiskene 19/2-20/3

Idag holder du deg unna alt og alle. Du trenger tid til å fundere over livet og fremtiden, samtidig som du synes det faktisk er deilig å være alene. På kvelden treffer du noen du har et komplisert forhold til.

Powered by Labrador CMS