horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 7. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdag møter du noen utfordringer med kommunikasjonen på jobben. Det virker som om du og en sjef snakker forbi hverandre, og det skaper irritasjon. Prøv å ikke bare snakke med sjefen din, men lytt aktivt til hva han eller hun prøver å si til deg. Noen ganger kan å lytte være like verdifullt som å snakke.

Tyren 20/4-20/5 

Etter den energiske starten på uken er det ikke rart om du føler deg litt tom på torsdag. Du holder deg unna mennesker som kan kreve mye av deg. Ta ting rolig i dag, ett skritt om gangen. Kvelden passer godt til roligere trening, som for eksempel yoga eller en spasertur.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter en litt treg start på uken, der du har møtt både sure kolleger og tøffe situasjoner, blir torsdag en lett, morsom og utviklende dag som går fort. Det er mye action i dag, noe som passer deg bra. Kvelden handler om å være snill mot deg selv.

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdag begynner du å finne din plass, og det føles bra. Du har møtt personer som du kommer godt overens med, og det letter både forholdsmessig og på jobben. Torsdagen blir en god dag der du får muligheten til å utvikle nye ideer.

Løven 23/7-22/8 

På torsdag kan det oppstå en konflikt, enten hjemme eller på jobben. Det handler om en regning som aldri ble betalt, og det er noe som gjør deg opprørt. Løven er alltid nøye med gjeld, uansett hva det gjelder. En venn inviterer deg til helgen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Torsdagen blir både morsom, utviklende og produktiv. Du jobber med mennesker du trives godt med og som tenker på samme måte som deg. I dag kan du kanskje unne deg litt lengre lunsjpause; du kan trenge en pause fra hverdagen. Kvelden handler om et rykte.

Vekten 23/9-22/10 

I dag befinner du deg i situasjoner der du ikke er helt komfortabel. Det kan være mange i gruppen, eller du føler deg ikke helt sikker på meningene dine. Prøv å ta plass og skyv bort usikkerheten din. Du kan mer enn du tror, så lenge du tør å prøve. Kvelden blir interessant og morsom.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdag ligner mye på onsdagen, men i dag begynner du å bli litt varmere i trøya og kan ta egne initiativer. De som aldri har jobbet med en Skorpion før, vil oppdage at du vanligvis tar problemer på din egen måte og at du er lidenskapelig opptatt av det du engasjerer deg i.

Skytten 22/11-21/12 

Det har vært en ganske intens start på uken, så i dag kan du lande både når det gjelder jobben, men også hvordan du føler deg generelt. Det er litt roligere tempo i dag og mer tid til ettertanke. På kvelden liker du å være fysisk aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du en uventet melding eller SMS, og du aner både tvetydighet og skjulte betydninger. Steinbukken er ikke den beste når det gjelder det subtile. Dette er en person som vil vite om du er interessert, men ikke vil avsløre hva han eller hun føler før de vet hvor du står.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen handler mer om å se og lære enn å gjøre ting eller ta beslutninger. Det blir en ganske rolig dag der du observerer fra sidelinjen heller enn å handle. Dagen handler også om en reise eller å planlegge en reise. På kvelden handler det om familien.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du uvanlig lett for å lære nye ting. Informasjon som vanligvis ikke pleier å feste seg, trenger inn i bevisstheten din og blir værende. Det er morsomt å lære ting i dag, og du trives med å imponere med kunnskapene dine. Kvelden handler om en slektning.

Powered by Labrador CMS