Horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 6. juni

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Nymånen kommer som en ny begynnelse for deg, og du føler hvordan håpet vender tilbake. Etter en delvis ganske kjedelig vår trenger du inspirasjon og en vilje til å drømme om fremtiden. Det får du i dag, og drømmene dine er minst sagt storslåtte.

Tyren 20/4-20/5 

Torsdagen handler om et ganske omfattende hjemmeprosjekt som du har begynt å ta tak i. I dag gir Nymånen deg inspirasjon til å tenke annerledes, og da kommer du opp med både litt vågale og kreative ideer. I dag finnes det ingen problemer, bare utfordringer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Om onsdagen var stressende, blir torsdagen det motsatte. Det er en spontan glede i alt du gjør denne dagen. Du henter energi fra menneskene rundt deg og fra naturen. Det blir en morsom, tempofylt, men samtidig avslappet dag og en minst sagt spennende kveld.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er en avslappet stemning denne torsdagen, spesielt hvis du har fri. Nymånen gir deg en frihetsfølelse og en evne til å tenke utenfor boksen. Du nyter litt ekstra av livet denne dagen hvis du gjør ting som du vanligvis ville oppleve som pinlige.

Løven 23/7-22/8 

I dag får du en pause fra ditt vanlige stress. Det blir en deilig dag med fokus på familie og venner. Har du flaks, har du langhelg og kan virkelig ta sjansen til å hvile ut. Den siste tiden har du grublet over et valg du er på vei til å ta. I dag vil Nymånen hjelpe deg med å fatte din beslutning.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne torsdagen blir et deilig avbrekk fra hverdagen. Nymånens helende krefter hjelper deg å tilgi en person som har såret deg dypt, og det gir deg muligheten til å gå videre. Hva personen i spørsmålet bør være veldig klar over, er at jordtegn kan tilgi, men de glemmer aldri.

Vekten 23/9-22/10 

I dag, når Nymånen går inn i Tvillingenes tegn, har du sjansen til å vokse som menneske. Dette er din mulighet til å være voksen i en komplisert situasjon. Ofte kan denne typen relasjoner fremkalle dine verste sider, men i dag tar du ikke agnet. Du viser at du kan handle på en moden måte.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du være fri til å følge enhver nykk. Har du mulighet, lar du denne dagen være et uskrevet blad. Du planlegger ikke aktiviteter eller møter på forhånd, men lar dagen ta deg dit den vil. Å leve så fritt, selv om det bare er en enkelt dag iblant, gir deg den energien du trenger.

Skytten 22/11-21/12 

I dag, når nymånen inntreffer i Tvillingenes tegn, føler du deg inspirert til å legge planer for fremtiden. Når Skytten drømmer, drømmer du stort. I din verden finnes det ingen grunn til å begrense seg til det realistiske. Du tenker at om du drømmer om stjernene, så når du tretoppene.

Steinbukken 22/12-19/1 

Torsdagen byr på nymåne og en ny begynnelse i livet ditt. Du går fra ett steg i utdanningen eller karrieren din inn i en ny fase hvor du kommer til å bli utfordret en hel del. Dette er også en tid hvor du vokser og blir mer selvstendig. Kvelden handler om en beslutning.

Vannmannen 20/1-18/2 

Torsdagen handler om å gjøre mange ting, og det blir en tidvis stressende dag. Foruten det du selv har planlagt å gjøre, har du andre personer i vennekretsen eller i familien som trenger din hjelp. Her gjelder det å kunne prioritere.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag hviler du en del og unner deg både sovemorgen og en god frokost. For deg er morgenen litt det som setter standarden for hvordan resten av dagen blir. En god start legger grunnlaget for en god dag. I dag får du den beste starten og den beste dagen.

Powered by Labrador CMS