horoskop

Dagens Horoskop: Torsdag 6. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag møter du kritikk og det gjør deg me ropprørt enn du er villig til å innrømme. Væren er ikke særlig flink til å takle kritikk. I løpet av dagen håndterer du også et problem som har opprørt deg i lang tid, men takket være din påvirkning fra Vekten, klarer du å ordne opp i dette problemet problemfritt.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir stressende, intens men morsom og den går fort. Det skjer mye i dag, så det er viktig å følge med i svingene. Du føler at en viss person er litt flørtende og du vet ikke helt hvordan du skal takle det. Du blir både smigret og litt skremt over all oppmerksomheten.

Tvillingene 21/5-20/6

Fullmånen gjør deg følsom og kan gjøre deg veldig følelsesmessig sårbar. Denne dagen handler om å ikke ta ting personlig, men også om å sette grenser. Det er mennesker i livet ditt som tar mer energi enn de gir, og det er på tide å kutte båndene med disse personene.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler et usedvanlig sterkt behov for å gjøre alle rundt deg glade. Kombinasjonen kreps,vekt og fullmåne, gjør deg ekstra empatisk. Du føler deg nesten fysisk syk når du ser noen som føler seg utenfor. Kvelden handler om familie og om å legge gamle konflikter bak seg.

Løven 23/7-22/8

Denne torsdag klarer du å få en ny venn til å åpne seg litt mer. Som du kanskje har mistenkt, så skjuler det seg mye under den nøytrale overflaten. Dette er en person som fascinerer og som har mye dybde. Dette blir en morsom og givende dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Akkurat som i går, er tempoet høyt og du må jobbe hardt for å henge med og gjøre alt riktig. Det blir en intens dag som byr på mange utfordringer. Kvelden handler om familie og om noe dere planlegger å gjøre sammen.

Vekten 23/9-22/10

Med fullmåne i vekten, blir dette en ekstra emosjonell dag, og det merkes tydelig på deg i dag. Du er kanskje ikke engang klar over hvor flyktige følelsene dine er. I dag befinner du deg i en situasjon som tvinger deg til å sette grenser i et forhold. Uansett hvor tungt det føles, vet du at du handler om begges interesse.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det fullmåne, noe du er veldig følsom for. Du kan reagere med å få søvnvansker, bli følelsesmessig ustabil men også bli sint og få et sterkt behov. for å markere deg. Uansett hvordan du reagerer, er det bra om du er observant på følelsene dine. Kvelden handler om en aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du står overfor en situasjon i dag som du er alt annet enn komfortabel med, men du prøver å tvinge deg selv til å gå utenfor komfortsonen din. For deg blir dagen en utfordring, men også en personlig suksess. Dette er dagen du setter en stopper for den negative påvirkningen en viss person har på deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en svært intensiv og veldig travel dag foran deg, så det er viktig at du er mentalt forberedt og uthvilt. Dette blir en dag fylt med utfordringer knyttet til logistikk. Heldigvis pleier Steinbukkene å være litt av en ekspert på å organisere, og det viser seg i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Fullmånen påvirker humøret ditt, men kanskje ikke så sterkt som hos visse andre tegn. I dag blir du mer bestemt og har lettere for å uttrykke følelsene dine. Det blir en stressende, men allikevel en god dag som ender på en virkelig deilig måte. Kvelden byr på en overraskelse.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sliten i dag og det kan ha en sammenheng med at du alltid sover dårlig før fullmåne. Denne dagen kommer til å bli ganske så følelsesmessig kaotisk. Du blir veldig rørt, både positivt og negativt, av den minste ting, men vet samtidig at du er ekstra sensitiv på denne tiden av måneden.

Powered by Labrador CMS