horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 5. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det er ingenting du har sagt eller gjort som kan endre dagens situasjon. Du må bare lære deg å leve med dine valg. Det du kan gjøre er å endre fremtiden, ikke fortiden. I dag får du muligheten til å ta et valg som kan påvirke deg i nær fremtid.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt lur i dag og klarer å manipulere en kollega til å gjøre noe som er bra for dem, men som de ofte motsatte seg tidligere. Du er fornøyd med innsatsen din fordi du vet at det vil gagne både din kollega og deg selv i fremtiden. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-6/20

Det kommer til å bli ganske kaotisk i dag, så du må prøve å holde hodet kaldt selv om du blir opprørt. En kollega har en tendens til å oppføre seg dårlig, og det gjør deg både sint og ukomfortabel. Du holder vanligvis ikke tankene dine tilbake, men i dag kan det være lurt å gjøre det.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig sår i dag, og du trenger medlidenhet. Du henvender deg til en kollega som ikke er så medfølende som du ønsker. Et forslag er at du rett og slett tar vare på deg selv og skjemmer deg selv bort litt. Det omverdenen ikke gir deg i dag kan du bare gir deg selv.

Løven 23/7-22/8

Du merker at en kollega mumler og snakker mye med seg selv i dag. Hen virker opprørt, men vil ikke si hva som er galt. Du blir nysgjerrig, og som vanlig når nysgjerrigheten din trigges, kan du ikke la være å grave.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av torsdagen prøver du å jobbe raskt og være effektiv. Du ønsker å ta en langhelg uten dårlig samvittighet, men det forutsetter at du er ferdig med ukens gjøremål. Kvelden blir litt festlig. Du feirer noe eller noen med god mat og godt selskap.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av torsdagen prøver du å slappe av selv om en irriterende bekymring hjemsøker deg. Månen gjør deg uvanlig intuitiv og kan få deg til å føle mer enn du vanligvis gjør. Kvelden handler om nærhet og om mennesker du er glad i.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vurderer noen endringer i hverdagen. Mye har med helsen din og velvære å gjøre. I dag implementerer du et første trinn i et mer omfattende plan som strekker seg utover våren. Du vil være fornøyd med deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du henter deg inn igjen i dag og det er du glad for, ettersom det betyr at du kan slappe av litt i helgen. Det blir en annerledes dag som byr på overraskelser, men også tålmodighetsprøvende oppgaver. Kvelden handler om nærhet, varme og kjærlighet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir litt hva du gjør den til. Er du i godt humør går dagen fort og du har det overraskende gøy selv om du jobber. Er du i dårlig humør er det en risiko for at det påvirker kollegene dine. I løpet av kvelden ser det ut til at du har planlagt noen aktiviteter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du viser deg fra din mest sjarmerende side i dag, litt som en påfugl med sine fjær. Enten det er en spesiell person du vil imponere, eller om det er kun dine venner eller kolleger generelt, kan du ikke la være å vise frem talentene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å gjøre det som er riktig selv om det er vanskelig for deg. Man velger ofte den enkleste utveien, både fordi man er litt lat og fordi det er praktisk. I dag strider den enkle utveien mot din moral og da blir du tvunget til å velge.

Powered by Labrador CMS