horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 4. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om familien og viktigheten av å tilbringe tid sammen, selv om alle har mye å gjøre. Du tar deg tid til å samle dine nære til en aktivitet eller et måltid. For deg er fellesskapet ekstra viktig akkurat nå siden dere ikke treffes like mye som om vinteren.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du lovet å tilbringe tid med et familiemedlem eller en yngre slektning. Det gjør at du må utsette noen andre planer, men for deg er det viktigst å være der for dem. Kvelden blir virkelig herlig og sommerlig. Du er spontan og finner gjerne på ting uten å planlegge.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag strømmer du over av alle typer følelser. Du trigges av ingenting og kan bli både sint, glad, rørt og trist i løpet av noen få minutter. Så lenge du er klar over at du kan ha vanskelig for å kontrollere følelsene dine, vil dagen bli virkelig herlig.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir ganske lett irritert denne torsdagen, noe en ung slektning utnytter siden de liker å erte deg. Det handler egentlig om at dere er fra forskjellige generasjoner, noe som kan gjøre kommunikasjonen vanskeligere. Her er det viktig å markere når du blir sint eller såret.

Løven 23/7-22/8

Du har en del ubehandlede følelser som kommer opp til overflaten når du møter en person fra fortiden. Dette handler om mer enn bare deres relasjon; det handler om drømmer som aldri ble oppfylt. Det er på tide å akseptere de valgene du har tatt de siste årene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ønsker å hjelpe en venn eller kollega med problemer i dag. Du setter av tid fra din ganske opptatte timeplan for at de skal få muligheten til å komme à jour. Du er utmerket til å planlegge og organisere, noe denne personen trenger akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du følelsesmessig ganske opprørt og har vanskelig for å håndtere all form for kritikk, spesielt negativ. Selv ros kan være vanskelig fordi du blir så flau, men det er likevel hyggelig. Når en sjef eller mentor kommer med kommentarer om noe du har gjort, blir du lei deg og trekker deg tilbake.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du på vei et sted, enten åndelig eller fysisk. Det kan være at du er i ferd med å ta en avgjørende beslutning, og denne torsdagen blir en reise frem til følelsen av å vite hva du vil. Dagen kan også handle om en fysisk reise fra punkt A til punkt B.

Skytten 22/11-21/12

Du føler at du har kommet på etterskudd i et visst prosjekt, og i dag kjenner du deg stresset over å ikke rekke alt. Prøv å være tøff, både mot deg selv og andre når du planlegger dagen. Hvis dere jobber i høyt tempo sammen, vil du nå dine mål innen fristen. Kvelden handler om en fortrolighet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å sette av tid til familien. Det kan være at dere spiser middag sammen, ser på en film eller har en hel grillkveld med kubb. Det blir hyggelig, spesielt siden du ikke har hatt så mye tid til å treffe dem i det siste. I dag får du også morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag gjør du ting på et annet sted, og det gir deg muligheten til å oppleve nye omgivelser. Det blir en fantastisk dag hvor du nyter både god mat, hyggelig selskap og nye utsikter. Denne dagen gir deg inspirasjon til å tenke fremover, både når det gjelder nær fremtid, men også litt mer langsiktig.

Fiskene 19/2-20/3

Du er uvanlig inspirert denne torsdagen. Det er så mange tanker og ideer som du vil realisere. Denne dagen handler om å gjøre det du gjør best og nyte resultatet av arbeidet ditt. I dag er det også rom for fest og dine venner.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS