horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 4. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag prøver du å løse problemet som oppstod med kollegaen din i går. Det blir en diplomatisk utfordring og krever egentlig mer tålmodighet enn du har, men du kan også være sta, noe du viser i dag. Kvelden handler om familien og planleggingen av en ferie.

Tyren 20/4-20/5 

Torsdagen går fort på en bra måte. Det er mye å gjøre, men ingenting som er urimelig. Det blir en bra dag og en morsom kveld hvis du har nok energi til å være aktiv. Nyheter som berører en slektning gjør deg litt ekstra glad i dag, siden det er noe han/hun har ønsket seg lenge.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag må du bite tennene sammen for å gå på jobb hvis du jobber. Helst vil du bare trekke dynen over hodet og sove videre. Det blir en kamp mellom viljestyrken og det komfortable og koselige. Hele dagen må du kjempe for alt du gjør, men trolig prioriterer du arbeidsmoralen foran din tretthet.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du muligheten til å jobbe i gruppe, og egentlig er det slik Krepsen trives best med å jobbe. Du kan la kreativiteten din blomstre samtidig som det er mennesker rundt deg som både oppmuntrer deg og setter grenser når du går litt for langt.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du vanskelig for å bestemme deg. En påvirkning fra Vekten gjør deg mer usikker enn vanlig. Det gjør ikke så mye at du har beslutningsangst, så lenge du ikke blir tvunget til å ta større avgjørelser i dag. Unn deg en dag der du bare henger med og gjør som noen andre sier til deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også torsdag blir morsom og sosial. Du er gjerne sammen med både venner og kolleger, men du kan synes det er vanskelig å fokusere på arbeidsoppgaver eller prosjekter hjemme. Det er så mye hyggeligere å ta en kaffepause og sosialisere. I dag får du høre et spennende rykte.

Vekten 23/9-22/10 

Torsdagen blir krevende på flere måter, så det gjelder å være opplagt og skjerpet denne dagen. Hvis du bare mister fokuset en liten stund, er det en risiko for at du går glipp av viktige ting. Denne dagen handler også om å gjøre noe gøy for deg selv. Unn deg litt egentid.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen handler om å inspirere andre og få dem til å føle seg bra. Det blir en morsom og på mange måter inspirerende dag der du er både kreativ og nyskapende innen mange områder. Kvelden blir morsom, men kanskje ikke helt på den måten du først hadde forestilt deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag merker du en forbedring i helsen din, og det føles veldig bra. Etter å ha følt deg dårlig lenge, blir hver lille framgang mot å føle deg bedre velkommen. I løpet av denne dagen jobber du gjerne fysisk så lenge du orker. Du er kanskje ikke i toppform, men synes det er godt å bevege deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Noe inspirerer deg til å ta en avgjørelse om din fremtid. Det kan være ganske avgjørende, som hvilken type jobb du skal søke på, eller hvilken kurs du skal ta. Det kan også være en mindre avgjørelse som angår din fremtidige karriere eller en mulighet til å prøve noe nytt på egen hånd.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen blir morsom og utviklende. Du lærer nye ting og ser muligheter der du tidligere bare så problemer. Det handler egentlig mer om din egen holdning enn om ytre omstendigheter. Du er rett og slett mer positiv både på jobb og privat.

Fiskene 19/2-20/3 

På torsdag får du et attraktivt tilbud som kan bety en ekstra inntekt på sikt. Det viktige er å fokusere på hvordan du kan gjøre hobbyen din om til en liten sideinntekt, og det blir du tipset om i dag. Kvelden handler om trening.

Powered by Labrador CMS