horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 4. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om å formidle følelsene dine til vennen din. Du er bedre til å uttrykke deg fysisk og med bevegelser enn med ord. I tillegg påvirkes du fortsatt av Merkur retrograd, noe som gjør det enda vanskeligere for deg å finne de rette ordene å si.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det mye å holde styr på, men det er også en koselig dag som går fort. Du jobber med en person du ikke har sett på lenge, og han eller hun er veldig glad for å se deg. På ettermiddagen prøver du en ny hobby eller sport, og du merker at dette er noe du har talent for.

Tvillingene 21/5-20/6 

Torsdagen handler om å bli tvunget til å inngå kompromisser selv om du ikke har lyst. Det blir sjelden bra når man går inn i denne typen påtvunget samarbeid. Vanligvis er begge parter så motvillige at resultatet blir dårligere enn om dere hadde fått jobbe hver for dere. Dette blir en nyttig lærepenge for sjefen din.

Krepsen 21/6-22/7 

Vi har alle den kollegaen som ser alt i svart eller hvitt uten gråsoner. Normalt har du ingen problemer med ham eller henne, men i dag tvinges du til å presse grensene for å oppnå det resultatet du ønsker, og det kan skape debatt mellom dere. Du må få kollegaen din til å forstå at du strekker reglene, ikke bryter dem.

Løven 23/7-22/8 

Du har ingenting imot litt uskyldig sladder, men når noen begynner å spre rykter som grenser til ærekrenkelse, blir du opprørt. Løven har en uttalt følelse av rett og galt, og du vet nøyaktig hvor grensen går mellom bare sladder og ryktespredning. Kvelden bringer med seg en interessant utfordring.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er tempoet høyt, enten du er fri eller arbeider. Du har planlagt mye for denne dagen, og sannsynligvis vil du klare alt siden Jomfruen er en mester i struktur og orden. Kvelden handler om å vise farger og tørre å være ærlig.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det full fart. Roen de siste dagene er blåst bort, og du må være på tå hev for å følge med på alt som skjer. Det blir både en inspirerende og ganske krevende dag der du av og til må tvinge deg selv til en kort pause for å klare det.

Skorpionen 23/10-21/11 

Kollegaen fra i går dukker opp i dag og spør hvordan det går. Han eller hun er veldig hjelpsom og blir lenger enn nødvendig. Du begynner å innse at det ikke bare er velvilje i hans eller hennes handlinger, men at han eller hun har sin egen agenda. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Skytten 22/11-21/12 

I dag holder du ikke tilbake dine meninger om ting og tang. Du uttrykker deg veldig klart, enten din dom er etterspurt eller ikke. For deg er det en prinsippsak å si sannheten slik du ser den. Kvelden blir begivenhetsrik og utviklende.

Steinbukken 22/12-19/1 

Torsdagen bygger videre på onsdagen og handler om å få sammen ulike puslespillbiter i livet ditt. I dag får du også en virkelig god nyhet som kan røre om i gryten ytterligere. Det du trenger er å skrive ned alt og i noen tilfeller begynne å prioritere hva som er viktigst.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag takker du nei til å fortsette et oppdrag du har. Du har jobbet med dette oppdraget lenge, og nå mener du at du har gjort alt du kan, og at noen andre kan ta over. Kvelden handler om å være rolig og metodisk i et prosjekt du holder på med hjemme.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det mange puslespillbrikker som skal settes sammen til en helhet, og det gjelder å tenke logisk. Du har også noen frister å ta hensyn til, og det kan skape noen utfordringer. Du bør håndtere disse problemene analytisk og unngå å gjøre vurderinger med hjertet.

Powered by Labrador CMS