Dagens Horoskop: Torsdag 31. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen lader du batteriene. Det blir en del å gjøre, men så lenge du holder et bra tempo, blir det ikke et problem. Akkurat nå får du ekstra energi fra Solen og det gjør at du kan ta deg av litt mer utfordrende ting enn du pleier å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir rolig. En liten utfordring får deg til å tenke litt ekstra innen du bestemmer deg for å ta affære. Du er i grunn positiv til denne avtalen, du vil bare være sikker på at du ikke biter deg selv i rumpa med for mye jobb.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å overtale en kollega til å teste noe han/hun aldri har gjort før. Du er den eventyrlige av dere to, så det kan bli vanskelig, samtidig som vennen din faktisk synes det er gøy å utvide horisonten sin litt.

Krepsen 21/6-22/7

Idag erkjenner du noe for en venn, men angrer deg i samme sekund som erkjennelsen dumper ut av deg. Vennen din har aldri vært god på å holde på hemmeligheter og du mistenker at din lille hemmelighet ikke kommer til å være hemmelig stort lenger.

Løven 23/7-22/8

Denne torsdagen prøver du å utfordre deg selv og dine sosiale talenter litt. Du vet at du kan få nesten hva du vil om du bare skrur på sjarmen din, men i dag møter du en person som ikke ser ut til å falle for deg og humoren din. Her må du ty til intelligens for å nå frem.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å gi opp. Du har vanskelig for å holde fast ved noe du opplever som tidkrevende og upraktisk, til tross for at sjefen din vil at du skal fortsette. I dag sier du akkurat hva du tenker og bestemmer deg for at du ikke kommer til å fortsette med dette meningsløse prosjektet lenger.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir interessant og veldig lærerik. Du ser ut til å studere eller få nye oppgaver på jobb. Kvelden handler om familie og en felles beslutning dere er i ferd med å ta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke i humør til å diskutere med en sta person som ikke lytter til hva du har å si. Vil ikke kollegaen din ta dine gode råd, kan den få slippe det, men da skal ikke denne personen komme til deg og klage når ting går feil.

Skytten 22/11-21/12

Du er i godt humør i dag og du prøver å få med et antall venner på en aktivitet. Vennene dine har ikke samme energi som du har og det kan være vanskelig å få et svar fra de. Om vennene dine ikke vil ut på eventyr, får du begi deg ut på det selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å ta og gi i visse sammenhenger. Det blir en bra dag hvor du bytter en hel del erfaringer med personer i en liknende, men ikke identisk situasjon som du befinner deg i. Kvelden handler om å ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i godt humør denne torsdagen. Flere av ideene dine begynner å ta en mer konkret form og du synes det er gøy å kunne følge tanken til virkelighet. I løpet av dagen får du mye skryt fra en sjef som er veldig fornøyd med din innsats.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handler om å være modig, selv om du føler deg urolig. Du har tatt en beslutning, men du vet ikke helt hvordan du skal fortelle den til vennen din. Det handler om en relasjon og den fremtiden som du ser for dere to.

Powered by Labrador CMS