horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 31. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag skjer den blå månen, og det blir en merkelig dag. Du kan oppleve sterke følelsesmessige bølger og bli veldig sårbar i løpet av noen timer. Selv om dagen bringer med seg mange følelser, gir den deg også en energiboost for å ta tak i ting du har utsatt altfor lenge. 

Tyren 20/4-20/5 

Den blå månen har en sterk innvirkning, og alle tegn vil føle det på en eller annen måte. For deg er det en positiv kraft som, selv om den markerer en avslutning, fremfor alt gir deg håp om en bedre fremtid. Denne dagen blir herlig positiv og utrolig morsom. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er ikke humøret ditt på topp, og du tar lett til deg kritikk. Det beste du kan gjøre er å sørge for å få en rolig morgen slik at du kan forberede deg for dagen. Det kan være en god idé å snakke med sjefen din om å starte litt senere; du vil være mer effektiv hvis du får sove ut.

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdag vil du være svært følsom, og det er en risiko for at du nesten begynner å gråte uten å vite hvorfor. Den blå månen gjør jobben sin ved å rense ut mye gammelt som du har båret på uten engang å være klar over det. Du vil få en frisk start på høsten. 

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det inn mye ny og herlig energi, men det er også et element av kaos i dagen som gjør det vanskelig å påvirke hva som skjer. Både ytre faktorer og dine egne følelser spiller deg et puss, så vær forberedt på det uventede denne torsdagen. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er blå måne, og dens innvirkning går dypt inn i ditt indre. Det blir kaos av følelser i dag, og du har vanskelig for å kontrollere hva du sier og hvordan du handler. Legg til en lignende tumult i omgivelsene dine, så oppsummerer du dagen ganske bra. Det som gjelder, er å akseptere at ingen regler gjelder i dag. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det mye som går i mot deg, spesielt hvis du jobber med forskjellige datamaskiner eller andre maskiner. Mye fungerer ikke, og du har vanskelig for å holde tritt med det du skal når du stadig støter på problemer med alt fra kopimaskiner til telefoner. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det fullmåne, og du merker det kraftig. Du holder deg vanligvis litt for deg selv når du er så påvirket av planetenes stilling. Du vet at humøret ditt kan være ustabilt, og du vil ikke at noen uskyldige skal bli påvirket av temperamentet ditt. Til tross for alt er det en dag som leverer følelsesmessig.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdag føler du deg veldig merkelig til sinns. Dette er en dag hvor du både kan få et utbrudd og begynne å oppføre deg generelt rart. Du kjenner ikke igjen deg selv, men på den andre siden påvirkes de fleste på en eller annen måte av den blå Månens innflytelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag skjer den blå månen, og for deg kan den manifestere seg som et behov for å komme videre. Du føler at du står og tråkker på samme sted i livet ditt. Kanskje søker du deg inn på et universitet eller en privat utdanning. Du kan også lete etter en ny jobb eller gå på visninger for leiligheter. Dagen handler om å skape din fremtid.

Vannmannen 20/1-18/2 

Torsdagen handler om et miljøskifte, men også om reise. Det kan være en kortere eller lengre tur, og det kan være noe som har med arbeidet å gjøre eller noe du gjør på privaten. I dag tilbringer du mye tid med en venn som har evnen til å få deg til å slappe av og føle deg bra.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det blå måne i Fiskenes tegn, og det gir deg kraften til å bryte ut av destruktive relasjoner, enten det er i forhold, vennskap eller arbeidslivet. Den blå månen gir deg også energi til å gå videre og skape muligheter for fremtiden. En virkelig god dag.

Powered by Labrador CMS