horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 30. november

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag prøver du å holde deg unna og slikke sårene dine. Du vet at du er litt for lett såret akkurat nå, men du kan ikke hjelpe hvordan du føler deg. Det er bare å akseptere at følelsene dine og hjernen din ikke snakker samme språk. Kvelden handler om å ha det gøy sammen med venner.

Tyren 20/4-20/5 

I dag føler du deg litt usikker, og det gjør deg ekstra følsom for kritikk. Selv om du ikke føler at du har gjort noe galt, tar du det til deg når en sjef kommer med generell kritikk rettet mot hele personalet. Du blir sint på deg selv for at du er så følsom, men du vet at du ikke kan kontrollere hvordan du føler deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det en risiko for at du enten havner i et gruppearbeid eller ved samme lunsjbord som personen du prøver å unngå. Dette blir en nyttig øvelse i tålmodighet og aksept av ulikheter. I løpet av dagen venter gode nyheter som kan angå et lån eller lønnen din.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdagen blir en dag der du bruker alle triksene dine for å sjarmere en person til å hjelpe deg. Delvis trenger du vedkommendes kompetanse og innsikt i arbeidet, men det handler også om at du synes det er hyggelig å jobbe sammen med dem. En såkalt "win-win"-situasjon.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du virkelig dyktig til å avslutte ting, spesielt når det gjelder forretninger. Det er én ting å kunne selge ting og en helt annen ting å kunne få avtalen i havn. Selv om du ikke selger ting eller promoterer prosjekter, har du evnen til å fullføre det du holder på med før du går videre til neste oppgave.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag sliter du med sterke følelser og et ganske smålig humør. Du har en tendens til å provosere frem vanskelige situasjoner uten engang å være klar over det, noe som kan føre til både krangler og dramatiseringer. Når du har roet deg ned, blir du fornuftig og ber om unnskyldning for oppførselen din.

Vekten 23/9-22/10 

I dag får du muligheten til enten å prøve nye arbeidsoppgaver eller lære ting på et kurs. Du knytter nye kontakter, og noen er veldig åpne mot deg og deler sine hemmeligheter. Vekten misliker å måtte holde tunga rett i munnen, så du blir frustrert over tilliten som er vist.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du både sterk og lidenskapelig. Du følger den veien du har valgt uten å nøle, og ingen kan påvirke deg til å tenke annerledes. Når du vil, er du fullstendig immun mot gruppepress, og det er noe kollegene dine legger merke til i dag. Om ettermiddagen møter du nye, spennende personer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag skjer det mye både på og utenfor jobben din. Her gjelder det å henge med så du ikke går glipp av noe av alt det morsomme. Kvelden byr på aktiviteter og mye moro. Ikke vær ute for sent bare, det skjer mye på fredagen også.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler om å komme ut av komfortsonen din og gjøre noe som både inspirerer og skremmer deg samtidig. Du må bevise for deg selv at du er modig nok til å skille deg ut. Kvelden handler om moro, men også om å støtte et familiemedlem.

Vannmannen 20/1-18/2 

Ettersom mykhet ikke virket i begynnelsen av uken, har du bestemt deg for å lede arbeidet med fast hånd. Uansett om du er sjef eller ikke, er det du som bestemmer, noe alle vil forstå før dagen er omme. Kvelden handler om moro.

Fiskene 19/2-20/3 

Torsdagen sliter du med å fokusere, og det er en risiko for at du går glipp av noen viktige detaljer. Det du kan gjøre, er å skrive ned det du bør huske, for å minimere risikoen for feil. Kvelden byr på en herlig overraskelse og nyttig informasjon.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS