horoskop

Dagens Horoskop: Torsdag 30. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen kan du bli opprørt på en kollegas vegne. Det handler om at du synes denne personen blir feilbehandlet, selv om han/hun egentlig ikke sier noe. Du er ikke sen med å komme med dine meninger. Finnes det noe Væren hater, så er det urettferdighet.

Tyren 20/4-20/5

I dag skjer det noe som setter deg ordentlig ut av spill og som får deg til å sette litt ekstra pris på livet. Det handler om en hendelse som berører deg indirekte, men som følelsesmessig tar deg med stormvind. Kvelden handler om å bearbeide det som har skjedd i løpet av dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen handler om følelser og om å ikke være redd for å vise de. Om du har en kjæreste, kan din evne til å skjule det du føler bli et hett diskusjonstema i dag. Ikke tenk på at det gjør deg sårbar, men tvert imot viser du din styrke ved å være sårbar.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du en styrket intuisjon som gjør at du vet hva du skal si i ulike sammenhenger. Du kan lese både venner og kolleger ekstra tydelig, slik at du vet nøyaktig når du har gått for langt eller sagt noe upassende. Du har også økt forståelse for andres feil i dag.

Løven 23/7-22/8

Torsdag blir en bra og energisk dag hvor du tar en ting om gangen uten engang å tenke på at det er vanskelig. Privat er du veldig effektiv og får gjort mye. Om kvelden kan en samtale eller tekstmelding gjøre deg uvanlig glad. Dette er høyst uventede og gledelige nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen i dag bringer nyheter som kan være følelsesmessig vanskelige. Det ser ut til å ha å gjøre med en person fra fortiden din og det angår deg egentlig ikke direkte, men du trekker likevel paralleller til deg selv. Kvelden blir fysisk aktiv, svett og morsom.

Vekten 23/9-22/10

I dag ska du utnytte dine midlertidige superkrefter til å gjøre alt du ikke hadde tid til i begynnelsen av uken. Dagen går fort, du er produktiv og får også servert litt sladder om sjefene dine. Ettermiddagen er bra for shopping og kos.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen i dag handler om vennskap mellom kolleger eller bekjente. Du knytter bånd til mennesker du ikke kjenner så godt og du finner ut at dere faktisk har mye til felles. Vanligvis kan Skorpionen være reservert når det kommer til folk som ikke er nære, men ikke i dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag sladrer du gjerne med en kollega. Du er vanligvis veldig streng på å ikke snakke stygt om andre, men akkurat nå kan du ikke motstå en saftig sladrehistorie, spesielt hvis den handler om en person du allerede misliker, da blir det ekstra gøy. Kvelden byr på en utfordring.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag glitrer du og når du er i så godt humør kan du være veldig vanskelig å motstå. Du har mer enn én beundrer på jobb, og alle blir betatt av sjarmen og varmen din. I dag møter du også en ny kollega som gjør sterkt inntrykk på deg. Dette er virkelig noen du ønsker å bli kjent med.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver en person å bruke sin autoritet og posisjon til å få deg til å føle deg mindre og dermed være i stand til å kontrollere deg. Du er ikke typen som spiller slike skitne triks, men du innser at du må si ifra ordentlig for å få denne personen til å forstå.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du samle familien rundt deg. Det kan være en hyggelig middag, en kaffe eller bare en filmkveld, det viktigste er at dere er sammen. I det siste har du innsett hvor mye du har savnet å ikke ha dine kjære rundt deg hele tiden. Du vil også få mye skryt på jobben i dag.

Powered by Labrador CMS