horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 3. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det blir en interessant dag som byr på mye nytt. Det kan være en ny klasse, en ny jobb eller en ny gruppe. Du tilbringer en god del tid med å prøve å tilpasse deg, noe som ikke er din sterkeste side – du pleier heller å skille deg ut enn å følge flokken.

Tyren 20/4-20/5 

På torsdagen prøver du å holde de kranglende slektningene dine adskilt for å sikre en fredelig dag. Det gjør at du må tenke litt annerledes og sørge for at begge er engasjerte på hver sin kant. Akkurat nå låner du mye fantasi fra Fiskene, så din kreativitet og oppfinnsomhet kjenner ingen grenser.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er sjarmen selv i dag, og du imponerer omgivelsene med en blanding av humor og varme. De nye personene du møter blir blendet av din herlige personlighet, og du merker at mer enn én person flørter med deg. Du er blyg, men glad for all oppmerksomheten.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdagen handler om kommunikasjon og å uttrykke seg godt. Du kan havne i situasjoner hvor hvert ord må veies og analyseres før du åpner munnen. For den følelsesmessig impulsive Krepsen kan denne typen tilbakeholdenhet i språket være utfordrende.

Løven 23/7-22/8 

Energiene begynner sakte, men sikkert å vende tilbake til tegnet ditt. I dag er det bra om du jobber i et litt roligere tempo. Hvis du har fri, anbefales det å tilbringe tid ved bassenget i stedet for fysisk aktivitet. Du er ikke flink til å slappe av, men i dag bør du øve deg på den ferdigheten.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også torsdagen handler om å dele med seg og gi tilbake. Det blir en god dag som gir deg nesten like mye glede som du gir andre. Følelsen av å kunne dele din kunnskap og støtte mennesker rundt deg gir deg dyp tilfredshet. Kvelden handler om vennskap.

Vekten 23/9-22/10 

Også torsdagen fokuserer mye på fremtiden. Du virker ivrig etter å utvikle deg selv, og det kan føre til at du ser på nye jobber eller kurs som kan ta deg videre. I dag deler du tankene dine med en nær venn. Personen har en praktisk måte å se ting på, som kan hjelpe deg med å få perspektiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også torsdagen blir ganske ukomplisert og avslappet. I dag tilbringer du gjerne tid med venner eller familie. Hvis du har fri, står typiske sommeraktiviteter høyt på agendaen. Det kan være en sykkeltur, et dykk i havet eller bare en lat stund i hengekøyen.

Skytten 22/11-21/12 

I dag står du og veier mellom flere forskjellige veier du kan ta denne høsten. Du vil ta en annerledes beslutning enn det du vanligvis gjør. I dag går du for sikkerhet og en trygg fremtid i stedet for å følge din mer eventyrlystne side. Du har et behov for stabilitet i livet ditt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Torsdagen handler om å prestere, og du leverer virkelig på høyt nivå. En kombinasjon av trening, hvile og øving har gjort deg farlig for dine motstandere. I dag viser du at du er en kraft å regne med både nå og i fremtiden. Det blir en god dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Torsdagen byr på hverdagslige ting og blir en god dag å lande litt tilbake i virkeligheten igjen, spesielt hvis du har hatt ferie. Det blir en dag hvor du gjør ting som å betale regninger, handle og rydde, men også en dag som byr på litt hverdagsluksus.

Fiskene 19/2-20/3 

På torsdagen begynner energien å vende tilbake til ditt tegn, og du sover betydelig bedre om nettene. Det eneste som kan henge igjen etter fullmånen på tirsdag er litt annerledes og merkelige drømmer som blir hos deg om morgenen. Kvelden handler om et løfte du har gitt.

Powered by Labrador CMS