horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 29. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen blir en morsom dag der du lærer nye ting. Akkurat nå er du veldig åpen for alt som er nytt og friskt. Det er en nysgjerrighet og en vilje til å lære som er veldig sterk i ditt tegn. En kollega eller venn tar opp et sensitivt tema som trenger å diskuteres.

Tyren 20/4-20/5 

På torsdagen er du litt treg og dagen går sakte. Heldigvis skjer det ikke så mye denne dagen, så du kan jobbe i et ganske rolig tempo. Om kvelden tar du deg tid til å variere mellom aktivitet og å slappe av i sofaen. Det blir en koselig familiekveld.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det en risiko for at du blir misforstått, og det kan føre til komplikasjoner. Husk å være veldig tydelig i kommunikasjonen din og unngå å pakke inn ting for å få dem til å høres bedre ut. Personen du snakker med er veldig dårlig til å lese mellom linjene.

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdagen har du ny og herlig energi i horoskopet ditt. Selv om du har lyst til å få ting gjort, er det først og fremst den sosiale biten som er i fokus i dag. Det blir mye småprat med kolleger, venner eller naboer. Du synes det er hyggelig å bli bedre kjent med dem.

Løven 23/7-22/8 

Du har mange pågående prosjekter, og i dag vil du sørge for å fullføre dem. Det går kanskje ikke helt som planlagt, men du blir likevel fornøyd med innsatsen din. I løpet av dagen får du uventet hjelp fra en kollega som du liker veldig godt. Det blir en god kveld.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du liker å samarbeide hvis det er med personer som tenker som deg. I dag får du en person i gruppen din som er din rake motsetning, og det kan skape konflikter, samtidig som det også kan være veldig inspirerende og morsomt å høre hvordan han/hun tenker om visse ting.

Vekten 23/9-22/10 

Torsdagen handler om å tilpasse deg nye personer og nye miljøer. Dette er en dag hvor du skal vise selvtillit, selv om du føler deg veldig sjenert på innsiden. Husk at det er vanskelig å endre et førsteinntrykk. Kvelden handler om å lære nye ting.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen handler om å utfordre deg selv til å prestere bedre. Det kan høres enkelt ut, men Skorpionen kan bli noe av en perfeksjonist, og da er ingenting du gjør godt nok, selv om det er bra. Denne dagen handler også om å planlegge en reise eller en utflukt.

Skytten 22/11-21/12 

I dag blir både din evne til samarbeid og din tålmodighet satt på prøve. Dette blir en dag der du må utfordre deg selv innen områder du ikke er så komfortabel med. Prøv å ikke bli irritert på deg selv når ting ikke går som planlagt. Kvelden blir koselig og familiær.

Steinbukken 22/12-19/1 

På torsdagen har du mye å bevise. Egentlig er det mest for deg selv, men også for andre, at du er en kraft å regne med. Det er mye nervøsitet denne dagen. Til tross for mange følelser og litt angst, leverer du uten tvil. Det blir en god dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

På torsdagen er du nervøs, ikke for din egen del, men for en slektning eller venn. Du ønsker så mye godt for denne personen, men du vet ikke helt om han/hun vil kunne prestere under press. Ikke vær bekymret, den siste tiden har vedkommende både modnet og vokst.

Fiskene 19/2-20/3 

Torsdagen blir inspirerende og kreativ. Du jobber gjerne i gruppe denne dagen fordi du får mer ut av arbeidet ditt og deg selv når du omgir deg med andre mennesker. Denne dagen handler mye om å nyte livet og ikke stresse.

Powered by Labrador CMS