horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 29. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen puster av lidenskap og undertrykt begjær, noe den fysiske Væren reagerer sterkt på. Dels er månen i Skorpionens tegn, noe som forsterker det sensuelle denne dagen, og dels er skuddagen i seg selv assosiert med kjærlighet og sex. Som singel kan kvelden bli magisk.

Tyren 20/4-20/5 

Du har en slektning eller et familiemedlem som er sta som en tyr. Som Tyr er du flink til å være sta, men denne personen er ekstra sta. Det vil du merke i dag når du prøver å få dem til å gjøre noe de ikke vil.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du fullbooket eller har mye å gjøre på jobben. Uansett hvilke daglige aktiviteter du planlegger, går dagen fort og du har det bra. Denne torsdagen kan det dukke opp en mulighet til en god handel. Du bør sjekke fakta før du bestemmer deg.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen handler om å ville gjøre noe på en måte, mens logikken sier noe annet. Vanligvis lar du en kombinasjon av hodet og hjertet styre, men i dag tar følelsene over. Det er bra, fordi det er skuddagen, så mye av det rasjonelle blir satt til side. Følg følelsene dine.

Løven 23/7-22/8 

Torsdagen blir en morsom dag der du lar fantasien og ideene dine få fritt spillerom. Dette blir lagt merke til av en sjef, mentor eller noen du beundrer. Du er glad for at de ser hva du gjør, og at det blir satt pris på. Kvelden blir morsom, men litt utfordrende.

Jomfruen 23/8-22/9 

Torsdag kan du oppleve svært intense følelser, spesielt hvis du er nyforelsket. Skuddagen kan kaste det dagligdagse til side og få deg til å føle en stor lidenskap og en vilje til å handle på følelsene dine. Det naturlige er å følge hjertet ditt, men det kan være komplikasjoner som gjør det vanskelig.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en person på arbeidsplassen din som nesten aldri blir sett. Han er en av de som strever stille, men i dag vil du endre på det. Du synes det er viktig at alle får sjansen til å bli sett og hørt. Kvelden handler om en feil du har gjort.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagens mantra er å gjøre om, gjøre riktig. Du har innsett at begrepet "skynd deg langsomt" er noe du tjener på. Hvis du prøver å jobbe strukturert etter en plan, vil du merke at du blir mer effektiv enn om du bare stresser for å skynde deg. Kvelden byr på et uventet møte.

Skytten 22/11-21/12 

I dag gjelder det å ha tålmodighet med dine medarbeidere. Du bør svelge din frustrasjon over ineffektivitet og lavt tempo, og prøve å oppmuntre i stedet for å kritisere. Dette er brikker som den energiske Skytten finner vanskelig å håndtere. Du vil si rett ut hvordan du føler det.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv på torsdag får du mye tilbakemelding og ros. Det er spesielt en mentor eller sjef som overøser deg med superlativer, og det gjør deg flau samtidig som du blir stolt. Akkurat nå går det meste i livet ditt riktig vei, så nyt dagen og vårfølelsen i luften.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også torsdagen går i diplomatiens tegn. Her står behovet for å drive utviklingen mot behovet for å få med alle medarbeidere på laget. Det du trenger å gjøre er å finne en balansegang mellom gulrot og pisk. Du har noe å tenke på.

Fiskene 19/2-20/3 

Du diskuterer en del med en kollega du har litt vanskelig for. Dere har så forskjellige meninger om alt, så hver diskusjon har en tendens til å utarte til noe som nesten ligner en krangel. Her gjelder det å ha høy toleranse og akseptere at dere har forskjellige synspunkter. Kvelden blir interessant.

Powered by Labrador CMS