horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 28. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er like avslappet og tilbakelent i dag som du var på onsdag, noe som forenkler eventuelle samarbeid. Akkurat nå lytter du mer enn du snakker, og du lærer mye av det du ser og hører. I løpet av dagen får du positiv tilbakemelding for din hyggelige holdning. Kvelden byr på moro. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det noe eller noen å feire, og en Tyr sier aldri nei til sjansen til å ha en fest eller middag. Det blir en hyggelig dag og en virkelig festlig kveld der du slår på stort. Du slår ikke bare på stortromma med selve feiringen, men sørger også for å være godt kledd selv. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag ordner du det siste før du tar en litt lengre ferie, og dagen går veldig fort. Kvelden ser ut til å bli underholdende. Kanskje du feirer noen, er invitert på fest eller går ut med vennene dine. Prøv gjerne noe nytt denne torsdagskvelden. 

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdag prøver du å begynne å fokusere på arbeid og privatliv. Det kan også være en dag hvor det trengs litt skadekontroll. Når du er så følelsesmessig påvirket som du var i begynnelsen av uken, kan du ha sagt eller gjort ting på en måte du ikke er stolt av. I dag er det på tide å be om unnskyldning. 

Løven 23/7-22/8 

Det ser ut som om du har en litt lengre helg eller kanskje til og med en ferie å se frem til. Denne dagen handler i stor grad om å avslutte ting slik at du kan ta fri med god samvittighet. Ettermiddagen fokuserer på private ting som storslått handel, rengjøring eller fysisk aktivitet. 

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du veldig åpen med hvordan du føler deg. Du pleier vanligvis ikke å være den som uttrykker følelsene dine, men heller går for fornuft og logisk resonnement. Kanskje har fullmånen på mandag påvirket deg mer enn du er klar over. 

Vekten 23/9-22/10 

Mye av denne dagen handler om å få gjort kjedelige ting slik at du virkelig kan slappe av i helgen. Det blir en ganske ensformig, men produktiv dag. På kvelden feirer du sannsynligvis at du har litt lengre fri. Kanskje du går ut med venner eller har en koselig torsdagskveld med familien. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag venter hyggelige nyheter eller en overraskelse. Det blir en hverdag med en gullkant. Du har det gøy på jobben, og humøret ditt begynner å jevne seg ut. En kollega kan være litt flørtende mot deg, noe du synes både er hyggelig og litt pinlig på samme tid.

Skytten 22/11-21/12 

Også torsdagen handler om høyt tempo. Det er mye du vil rekke å få gjort før påsken. Dessverre er planlegging ikke din sterkeste side, men hvis du lager en liste og holder deg til den, vil du være veldig effektiv. Du har ingen problemer med å jobbe fort. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag blir du utfordret til å prøve noe du har unngått tidligere. Det kan være våren, din nye selvtillit eller bare en generelt god stemning som gjør at du kaster deg inn i denne opplevelsen uten forbehold. Det blir en morsom, annerledes og inspirerende dag. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag ser du nye og i dine øyne ganske eksotiske omgivelser. Denne dagen handler om å nyte til det fulle. Det byr på eventyr, nye smaksopplevelser og morsomme anekdoter. Du har det topp akkurat nå, og du nyter virkelig å være fri. Kvelden blir festlig med litt for sent. 

Fiskene 19/2-20/3 

I dag havner du i en vanskelig situasjon der du blir presset opp mot veggen. Dette er noe du helst hadde unngått, men i dag viser du mot ved å være ærlig med hvordan du føler i stedet for å flykte, noe som er den enklere veien ut. Kvelden handler om frihet.

Powered by Labrador CMS