horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 28. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag vil du gjerne være ute og titte på salget. Kanskje leverer du tilbake noen pakker som ikke passet, og håper på å finne noe skikkelig fint til nyttår. Det blir en morsom og sosial dag der shopping egentlig er sekundært - det å være sammen med venner er din prioritet.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å holde et passe tempo på alle måter. Det betyr at du veksler mellom fysisk arbeid og litt lettere oppgaver foran datamaskinen. Denne kombinasjonen av aktivitet og ro passer bra for deg. I dag får du gode tilbakemeldinger fra en sjef, og det gjør deg glad.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag møter du dine egne fordommer ansikt til ansikt, og det kan bli en interessant opplevelse. Siden du vanligvis er så tolerant mot andre mennesker, kan det være litt sjokkerende å oppdage at du selv har en del forutinntatte meninger. Kvelden byr på mye latter.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du utendørs så mye du bare kan. Den friske luften får deg til å våkne til liv, og muligheten til å se litt dagslys frisker opp. I dag vil du gjerne tilbringe tid med dine nærmeste venner. Du orker ikke helt å være overfladisk sosial med fremmede. Denne dagen utfordrer deg til å våge litt mer.

Løven 23/7-22/8 

Dagens arbeid preges av en intern konflikt. Vanligvis pleier du ikke å krangle med kolleger, men denne personen er veldig provoserende og får frem det verste i deg. Konflikten trenger ikke å være verbal - det kan handle om småting som å unngå hverandre og ikke snakke med hverandre.

Jomfruen 23/8-22/9 

Torsdagen byr på vakre omgivelser og mye aktivitet. Dette blir en dag der du virkelig koser deg. Du omgås med mennesker du virkelig liker, enten på jobb eller privat. Det viktigste denne dagen er å holde et høyt tempo og å ha det gøy.

Vekten 23/9-22/10 

I dag tar du risiko uten å være redd for å tape, du er bare fokusert på hva du har å vinne. Det er fullmånens kraft som nå slår til med sin fulle styrke, og det gir deg en følelse av å være uovervinnelig. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag gjør du fine kjøp hvis du er ute og handler. Det kan være til deg selv, til hjemmet eller til og med en forsinket julegave. Dette blir en herlig dag som gir deg mye energi frem mot helgen. I dag vil du gjerne treffe venner og ta en kaffe eller en god lunsj.

Skytten 22/11-21/12 

Du har grublet over et problem en stund, og i dag tar du tak i det. Det føles riktig å få løst dette dilemmaet før det nye året starter. Energien fra fullmånen fortsetter å påvirke deg i dag og gjør deg mer effektiv enn vanlig. Ettermiddagen kan by på en skikkelig godbit.

Steinbukken 22/12-19/1 

I løpet av torsdagen får du en herlig overraskelse. Det kan være en venn eller en sjef med gode nyheter. Dette handler om fremtiden og en virkelig god mulighet for deg til å utvikle deg. Det kan også være nyheter om en person og vedkommendes følelser for deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag utfordrer du deg selv på flere måter. Du synes det er gøy å prøve nye ting og utvide horisonten din. I løpet av dagen får du sjansen til å ta med et familiemedlem på noe du synes er veldig morsomt. Kvelden handler om økonomi og gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag bør du ta risiko hvis du vil bli rikelig belønnet. Det er ingen vits i å holde seg til sikre kort uten å prøve å satse litt. Fiskene liker egentlig ikke å ta sjanser, men du er ikke like forsiktig som andre jordtegn, og kan i det minste prøve å ta en risiko innimellom.

Powered by Labrador CMS