horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 27. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen blir en dag med seksuelt ladde undertoner. Hvis du er i et forhold, kan den by på masse romantikk og glede. Som singel kan du enten oppleve frustrasjon over å være alene i dag, men du kan også bli veldig flørtende og utadvendt.

Tyren 20/4-20/5 

Tyrer elsker luksus. Det kan være hverdagsluksus i form av noe godt å spise eller drikke, eller det kan være en helhetlig opplevelse med glamorøs atmosfære, fantastisk mat og nye inntrykk. Uansett om du slår på stort eller bare legger litt ekstra til hverdagen, blir torsdagen noe ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6 

Har du fri denne torsdagen, vil du gjerne dra på utflukt eller besøke et museum. Du vil nærme deg din litt mer kulturelle side, men det kan både innebære å lese en bok eller gå på teater. For deg handler kultur mer om opplevelser som gir næring til sjelen, det trenger ikke være så pretensiøst.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag føler du deg sterk og vågal. Du tar plass i alle typer sosiale sammenhenger, enten det handler om arbeid eller private forhold. Som singel kan du virke flørtende og utadvendt, men det er noe du byr på. Det viktigste er at du vet hva du vil.

Løven 23/7-22/8 

På torsdagen møter du en person du var forelsket i for lenge siden, og du merker at følelsene fortsatt er der. Det er noe med denne personen som vekker dype og sterke følelser i deg. Det kan ha å gjøre med at fortid og nåtid knyttes sammen når dere møtes.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har kommet litt nærmere det valget du tenker å ta. Som Jomfru er du praktisk og fornuftig, og du føler deg tryggest med beslutninger basert på logikk, ikke følelser. Siden du ikke er like intuitiv som noen andre tegn, kan det være klokt å ta beslutninger basert på dine styrker.

Vekten 23/9-22/10 

I dag skal du prøve å riste av deg bekymringen for hva alle andre vil mene og tenke om deg. Ha det gøy, vær spontan og nyt øyeblikket. Det blir en morsom og litt annerledes dag som vil åpne øynene dine for nye opplevelser. Kvelden handler om å gå mot konvensjonene.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også torsdagen preges av de doble energiene fra Skorpionen. I dag er du sann mot deg selv. Uansett om denne fullstendige oppriktigheten kan avsløre vanskelige fakta, innser du at du føler deg bedre av å ikke lyve for deg selv. Du har styrken til å se sannheten rett i øynene.

Skytten 22/11-21/12 

Torsdagen handler om primære drifter som sult, tretthet og seksualitet. Det blir en dag hvor du følger med på hva kroppen din vil gjøre. Du sover når du er trøtt, spiser når du er sulten, og du handler mer på følelsene dine enn vanlig. Det blir en interessant dag, ikke minst for de rundt deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Dette kan bli dagen hvor du innleder en romanse, spesielt hvis du er singel. Du gjør det uten engang å tenke på det, det skjer bare, og for en gangs skyld tillater du deg selv å bare gli med for å se hva som skjer. Det er veldig uvanlig for deg å slippe kontrollen, men det gjør du i dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du går en del denne torsdagen. Vanligvis har du ingenting imot å bevege deg, men sørg for å ha gode klær med deg, for det er en risiko for at du kan pådra deg en forkjølelse, gnagsår eller en annen mindre plagsomhet i dag. Kvelden handler om å unne seg det beste.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag går du inn i et prosjekt eller en hobby med brennende lidenskap. Du vil vise hva du kan, og du er villig til å gå langt for å demonstrere ferdighetene dine. Dette handler ikke bare om din lidenskap, men også om en mulighet til å vise deg frem. Når du er i dette humøret, liker du oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS