horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 26. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Nå strømmer enda mer ild inn i horoskopet ditt, og det gjør deg veldig motivert og målbevisst. Akkurat i dag kan du oppleve visse vanskeligheter med å samarbeide, du vil heller følge dine egne ideer. Om kvelden er du i strålende humør og vil gjerne gjøre noe morsomt og spontant etter jobb.

Tyren 20/4-20/5 

Det er høyt tempo og mye arbeid på jobben, men du synes det er gøy, så du har ingen problemer med å sette inn en ekstra innsats. Legg til at du også får en sunn energiboost fra ilden, og du blir nesten uslåelig. I dag er du både en sterk leder og en verdifull medarbeider.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kommer det ild i stjernetegnet ditt, og det gir deg mer fysisk utholdenhet. En god dag å ta fatt på og få unna krevende oppgaver. Torsdag egner seg også godt til alle former for konkurranser og fysiske utfordringer. Prøv gjerne å utfordre dine egne grenser, se hvor mye du tåler.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du muligheten til å lade opp med ny energi. Det kommer en positiv påvirkning på stjernetegnet ditt som gir deg muligheten til å samle fokus og rette energien din riktig. Noen ganger kan du bli litt splittet fordi du vil mye. I dag har du muligheten til å kombinere både jord og ledelse for å oppnå det beste fra begge verdener.

Løven 23/7-22/8 

Tvilen forsvinner i horoskopet ditt på torsdag, og dobbel ild kommer inn, noe som vanligvis har en positiv effekt på deg. I dag finner du ny energi for å starte et omfattende prosjekt. Ingenting føles umulig, selv om du vet at dette er ting som vil ta lang tid å fullføre.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag ser det ut til at en høyere leder eller mentor ber om råd om noe som på lang sikt kan påvirke måten du arbeider på. Du setter virkelig pris på muligheten til å påvirke dette og vurderer grundig rådene og synspunktene dine før du formidler dem. Kvelden bringer med seg en nyhet.

Vekten 23/9-22/10 

I dag trer du litt frem fra bakgrunnsrollen din og tar plass på scenen. Plutselig har interessante meninger kommet frem, og du vil gjerne være med på å påvirke. Selvtilliten din er på topp, og du tror virkelig på ideene dine. Kvelden handler om et barn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen handler om å bryte normer og skille seg ut. Det er en dag der du sørger for å bli sett og hørt, enten med kontroversielle meninger eller bare ved humøret ditt. I dag holder du ikke tilbake følelsene, og det blir en dramatisk og interessant dag.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du sjansen til å lede og fordele arbeidet, og da har du det strålende. Du liker å ta kommando, spesielt i situasjoner der dere deler lederskapet og alle får bestemme. Da føler du deg ikke så sårbar i beslutningene dine. Denne dagen blomstrer du skikkelig.

Steinbukken 22/12-19/1 

På torsdag er du solen selv. Du varmer opp omgivelsene med gleden din og humoren din. Selv om humoren din kan være litt sarkastisk, er det ingenting du egentlig mener. I dag får du sjansen til å komme nærmere en person du er nysgjerrig på. Hen åpner seg for deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag gir du gass og forventer at kollegene dine gjør det samme. Det er ekstra viktig at alle drar i samme retning hvis du skal rekke alt du har planlagt for dagen og den nærmeste tiden. Du har noen kolleger som plutselig kan stikke kjepper i hjulene, og det vil du unngå i dag.

Fiskene 19/2-20/3 

På torsdag kommer det innvirkninger fra ilden, og du går fra å være lydhør til å være mer målrettet. Denne dagen handler om å få ting gjort og ikke nøle. Du kan ha en vilje av stål når du må, men det er sjelden du viser den siden av deg selv.

Powered by Labrador CMS