horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 26. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om å finne energi. Du er mer sliten enn vanlig og det gjør det problematisk å komme seg ut av sengen om morgenen. I løpet av dagen får du høre nyheter som kan være både interessant og litt skummelt. Det ser ut til at de hovedsakelig har med jobb å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

På torsdag prøver du å organisere arbeidet ditt slik at det blir så effektivt som mulig. Det er mye å ta igjen denne dagen og det kommer til å bli vanskelig hvis du ikke er veldig effektiv. Kvelden byr på morsomme nyheter om en venn eller slektning.

Tvillingene 21/5-6/20

Torsdagen blir litt mer sosial enn resten av uken. Du føler deg ganske fornøyd med hva du oppnår denne dagen og du tar deg tid til å tilbringe med vennene dine eller kolleger. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å prøve en ny hobby.

Krepsen 21/6-22/7

På torsdag har du tett kommunikasjon med en person som betyr mye for deg. Uansett om dere allerede er et par, i ferd med å bli det eller dere anser dere som venner, vil du prøve å møtes denne helgen. Du har det rett og slett veldig fint når dere henger.

Løven 23/7-22/8

I dag føler du deg uvanlig kreativ og full av energi. Du vil skape noe i dag, uansett om det er privat eller på jobb. Det blir en dag der du velger å ta frem kameraet eller skisseblokken. Du kan også gå amok på kjøkkenet hvis du er interessert i matlaging.

Jomfruen 23/8-9/22

Torsdagen blir et fint avbrekk i en ganske innholdsrik uke. Du kan slappe av og fokusere på å fullføre ulike oppgaver uten å måtte holde på med andre ting på samme tid. Kvelden ser ut til å handle om følelser og en godt skjult hemmelighet.

Vekten 23/9-22/10

Du har hørt ryktet om at det vil bli en endring, men ryktene er enda ikke bekreftet og som alltid i en slik situasjon blir man litt nervøs. Du liker å vite hva som skjer slik at du kan forberede deg på en forandring. Kvelden blir morsom og aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir litt bedre enn gårsdagen. Det verste kaoset har lagt seg og du kan fokusere mer på jobb enn på ting rundt deg. I dag får du muligheten til å tenke litt mer kreativt på et prosjekt du jobber med. Det blir en morsom utfordring.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir betydelig roligere enn resten av arbeidsuken. Endelig kan du være litt sosial med kollegene dine. Fordi Skytten er et godt arbeidsfellesskap alfa omega for at du skal kose deg. På kvelden er du sliten og avlyser eventuelle aktiviteter.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er noe du virkelig har vanskelig for, og det er mobbing i alle former. Enten det er voksne som fryser ut hverandre, baksnakking eller eller folk som møter andre med piggene ute, ser du rødt. I dag står du opp og forsvarer en person som ikke tør å si ifra selv.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag fokuserer du på å gjøre ting ferdig. Du vil ha større frihet til å gjøre som du vil i løpet av fredagen, men da må du være ferdig med alle oppgaver for uken. I løpet av denne dagen venter gledelige nyheter for en ung venn eller slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Du har litt mer struktur i arbeidet ditt i dag, og du synes det føles bra. Du er mer effektiv når du har en klar plan. En kollega som tenker litt ekstra godt om deg hjelper deg gjerne hvis du står fast. Kvelden handler om samvær med barn eller dyr.

Powered by Labrador CMS