horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 25. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har mye å gjøre i løpet av denne dagen, men ved å holde humøret oppe og unne deg å være sosial med kollegene dine, går det ganske bra. Slike dager bør du være ekstra nøye med å spise, da du ofte slurver med både mat og søvn.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det full fart på deg, og du er overalt samtidig. Du trives med å være sammen med litt yngre mennesker akkurat nå, da det får deg til å føle deg friere. De yngre kollegene er vanligvis ikke like dømmende som eldre mennesker. Kvelden handler om å la fantasien løpe løpsk.

Tvillingene 21/5-20/6

Den smygende rastløsheten fortsetter, og du innser at du må finne en langsiktig løsning for å bli kvitt den. Et mer drastisk tiltak kan være å begynne å studere eller søke ny jobb. Et annet alternativ kan være å snakke med sjefen din om å få noen nye utfordringer på jobben.

Krepsen 21/6-22/7

Du har mye god energi i ditt tegn, og det gir deg både unike ideer og evnen til å gjennomføre dem. På torsdagen er du uvanlig sjarmerende, og du mangler ikke hjelp når du føler at du trenger det. I løpet av denne dagen får du sjansen til å prøve noe nytt og utfordrende.

Løven 23/7-22/8

I dag havner du i en vanskelig situasjon. Her kan du velge å kjempe for det du tror på, eller trekke deg tilbake og unngå en konflikt. Løven er sjelden redd for en kamp, men spørsmålet er om du ikke har mer å vinne på å være litt diplomatisk. Denne personen kan være veldig langsint.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å lære ting. Du kan være på et kurs, utdanning eller få muligheten til å prøve deg på nye oppgaver på jobben. Dagen blir stimulerende og gir deg positiv energi. Kvelden handler om saftig sladder som du tilfeldigvis får høre.

Vekten 23/9-22/10

Du får en unik sjanse i dag, men da må du også våge å satse, noe som du kan synes er litt ubehagelig. Vekten spiller gjerne på trygge kort, men i dag er det alt eller ingenting som gjelder, så du må våge å ta litt ekstra sjanser. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23/10-21/11

En sjef går imot forslagene dine, og det får deg til å se rødt. Du har en følelse av at vedkommende bevisst prøver å sette deg på plass ved å hele tiden markere hvem som bestemmer. Skorpionen har vanskelig for denne type stive hierarki, du foretrekker en litt mer fleksibel ledelsesstil.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handler om å ta dype pust når du føler deg stresset. Du har mye som skal gjøres, men det blir ikke bedre av at du stresser deg selv, tvert imot. I løpet av dagen står du overfor en utfordring som kan ta tid. Kvelden blir rolig og avslappende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag ønsker du så gjerne å bevise for omgivelsene dine at du er en kraft å regne med. Selv om du er i uvanlig god form, kan kravene du stiller til deg selv i dag få deg til å føle at du er dårligere enn du egentlig er. Ikke glem å ha det gøy og finne lekenhet i alt du gjør. Kvelden blir intens.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tør du å gå litt utenfor komfortsonen og foreslå ting som går imot de vanlige rutinene. Vannmannen er en visjonær og kan ofte se løsninger som ikke er innenfor de tradisjonelle rammene. Kvelden byr på en annerledes opplevelse som kan inneholde musikk på en eller annen måte.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du sjansen til å gjøre virkelig gode funn, men da må du ikke nøle for lenge. Det er viktig å slå til og ha selvtilliten til å stole på magefølelsen din. I løpet av dagen hører du en merkelig kommentar fra en kollega. Vedkommende prøver å si noe til deg, men finner ikke helt ordene.

Powered by Labrador CMS