horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 25. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag kan du fokusere på morsomme ting i stedet for å øve deg på bare å være til stede. Det blir en herlig og energisk dag som flyr forbi. I dag er du flørtende, utadvendt, og sjarmen selv. Få personer kan motstå deg når du er i dette humøret, og du vet hvordan du skal utnytte dine styrker.

Tyren 20/4-20/5 

I dag begynner du å planlegge for våren både når det gjelder ditt privatliv og arbeid. Det blir en produktiv og morsom dag der sjefen din tar seg tid til deg og hjelper deg med å legge opp en handlingsplan. Du ser også ut til å få opplæring innenfor et nytt område.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du elsker vinteraktiviteter, men ikke når det er for kaldt. Generelt kan Tvillingene ha litt vanskelig for å håndtere ekstrem kulde, uansett hva du tar på deg. I dag vil du gjerne være utendørs hvis det er tid og mulighet. Du trenger den friske luften for å kunne tenke klarere.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag får du et fristende tilbud som du selvfølgelig bør vurdere, men kanskje ikke si ja til impulsivt. Du bør undersøke litt nærmere hva det innebærer før du hopper på dette prosjektet. Kvelden blir interessant og informativ. Du lærer mange nye ting.

Løven 23/7-22/8 

Torsdagen blir en gjennomgående stressende dag der du føler at du hele tiden ligger to skritt bak. Selv når du får hjelp, klarer du ikke å ta igjen. Noen ganger er det dager der alt går galt fra begynnelsen. Det er bare å starte på nytt igjen i morgen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag skal du sette deg selv og dine interesser først, og det kan være utfordrende. Prøv å fokusere på hva du vil oppnå og ikke hva andre forventer av deg. Kvelden handler om å være i bevegelse. Aktivitet får deg til å føle deg bedre og sove godt.

Vekten 23/9-22/10 

I dag begynner du å starte opp ting. Det kan være å komme i gang selv etter ukens start eller å starte opp ting på jobben. Mye av denne dagen handler om kontroll og å skaffe seg kunnskap. Kvelden byr på et dilemma, her gjelder det å velge klokt.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag lærer du mye. Det kan være nye ting på jobben, en kurs eller opplæring, eller ved å møte mennesker med en helt annen bakgrunn som kan gi deg innsikter og inspirasjon. Det blir en utviklende dag som blir en god kontrast til resten av uken.

Skytten 22/11-21/12 

Du er en glad og sosial person som de fleste liker, og derfor havner du sjelden i direkte konflikt. Men i dag gjør du det, og du blir veldig opprørt. Du pleier ikke å reagere så sterkt på uenigheter, men det er noe med denne personen som stadig trigger deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag planlegger du helgen, kanskje reiser du bort i dag eller i morgen, eller så har du en større aktivitet planlagt de nærmeste dagene som krever en viss forberedelse. Det blir en morsom, sosial og aktiv dag der du viser at du er en person med sterkt ansvarsfølelse og god kontroll.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir du tilbudt en god løsning på et dilemma du står overfor. Det dreier seg om noe du vil gjøre, men som du ikke kan delta fullt ut i på grunn av andre forpliktelser du har påtatt deg. Plutselig tilbyr noen seg å hjelpe deg med dette problemet, og dagen blir virkelig vellykket.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen blir bra, du liker å stelle og gjøre det fint rundt deg. I løpet av dagen tar du flere gode initiativer, og du får en fin kompliment fra en sjef, noe som gjør deg ekstra glad. Vedkommende pleier ikke å bruke superlativer lett. Kvelden handler om å være utendørs eller delta i fysisk aktivitet.

Powered by Labrador CMS