Dagens Horoskop: Torsdag 25. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av denne torsdagen tar du initiativ som har med jobb å gjøre. Du vil bevise både for deg selv og for andre at du klarer en utfordring selv om den er vanskelig. Kvelden handler om å prestere på et fysisk nivå, det kan være snakk om en idrett, trening eller noe lignende.

Tyren 20/4-20/5

Du jobber med å organisere og strukturere jobben din. For deg er det viktig å holde ryggen fri og bare kunne jobbe på uten at det blir for innviklet for alle parter. I løpet av ettermiddagen får du en positiv beskjed som gjør deg glad.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt urolig over en sjef som ikke lever opp til forventningene. Du har ventet på at denne personen skal forandre ting, men han/hun ser ut til å virke ganske så passiv og det gjør deg skuffet.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes mye som ikke er riktig denne torsdagen og det meste handler om følelsene dine. Du vet at du ikke kan forandre situasjonen så lett som du skulle ønske, men om du jobber mot et kontrollert mål, så kommer du flere steg nærmere det du vil ha.

Løven 23/7-22/8

Mye er komplisert i livet ditt akkurat nå, men du velger å riste det av deg. Du foretrekker å tenke fremover og ikke analysere livet for mye. Akkurat nå påvirkes du av Venus, noe som gjør deg attraktiv. Du liker å få oppmerksomhet, men det er feil person som flørter med deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler sterkt at du har behov for å forandre en arbeidsmetode, men sjefen din forstår ikke hva du mener når du forklarer dette for han/henne. Det handler mye om at sjefen din ikke vet hvordan du jobber og da er det vanskelig. å sette seg inn i problemet.

Vekten 23/9-22/10

Du har havnet i et skikkelig trekantdrama og det synes du er tøft ,men litt spennende på en og samme gang. Du føler deg attraktiv akkurat nå og du flørter med de fleste du møter. Vekten liker å få oppmerksomhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror at du kan få igjennom en beslutning, men du merker at det tar lenger tid enn du hadde regnet med og det gjør deg litt frustrert. Du hadde håpet på en smertefri prosess. I løpet av dagen lusker du frem litt viktig informasjon.

Skytten 22/11-21/12

Det er mange tanker som plager deg akkurat nå. Du føler deg ikke helt lykkelig, selv om du vet at du burde være det. Du har fått det du vil ha og nå bør du nyte livet snarere enn at du hele tiden har en følelse av at noe ikke er bra.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen blir minst sagt merkelig. Du får et fint kompliment fra et veldig uventet hold og det gjør deg litt satt ut. Forholdet ditt til denne personen er komplisert og det blir mer og mer vanskelig å håndtere for hver dag som går.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å få to kolleger til å samarbeide som egentlig avskyr hverandre. Du vet at de til sammen utgjør to sterke ressurser erfaringsmessig og kompetansemessig og at de burde løfte hverandre isteden for det motsatte.

Fiskene 19/2-20/3

Du er minst sagt forvirret men du velger og ikke vise det. Dine følelsene er lidenskapelige, sterke men knapt lette å tyde. Du har begynt å innse at du føler sterkt for mer enn en person og det skaper minst sagt problemer.

Powered by Labrador CMS