horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 24. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du fleksibel og veldig kreativ. Du tenker utenfor boksen og finner løsninger heller enn å se problemer. Dagen handler også om tillit du får fra en sjef. Spørsmålet er om du kan holde tett eller om du føler behov for å dele det videre.

Tyren 20/4-20/5 

Du har mange morsomme ideer som involverer både arbeidet og privatlivet ditt. I stedet for å starte alt samtidig, tar du en ting om gangen, og når den ideen fungerer, går du videre til den neste og prøver å realisere den. Du liker å føle at du har kontroll samtidig som du er kreativ.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv om du er på jobb, virker det ikke som om du er fysisk til stede der. For deg kan nye omgivelser gi akkurat den inspirasjonen du trenger for å komme videre med et prosjekt eller løse et problem. På ettermiddagen venter det nyheter som involverer deler av dine fremtidsplaner.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du i en mellomfase. Du har ikke like stort behov for ensomhet som de siste dagene, men det betyr ikke at du søker større grupper. Dagen handler om å forhandle med en sjef og finne en måte å kommunisere ønskene dine på.

Løven 23/7-22/8 

På torsdagen prøver du å være veldig aktiv på jobben. Du har mange gode ideer, og i dag vil du prøve å implementere dem i praksis. Denne dagen møter du en ny kollega som gjør et sterkt inntrykk på deg. Personen sjarmerer deg med smil og intelligens. Kvelden handler om en utflukt.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag tar du litt mer initiativ. Du har oppdaget at det ikke er så skummelt med en ny gruppe, siden du føler deg veldig velkommen. Du er fortsatt litt på vakt, det er i din natur, men du begynner å mykne opp litt. Kvelden handler om en slektning og dennes behov for hjelp.

Vekten 23/9-22/10 

I dag prøver du å være effektiv, og det går ganske bra med tanke på at det er mye privat som opptar tankene dine. Du presser deg selv til å følge en viss plan for å få mer kontroll. Dette er en litt annerledes måte for deg å jobbe på, vanligvis unngår du lister.

Skorpionen 23/10-21/11 

Akkurat nå venter du på en form for beskjed, og mye avhenger av hvilket svar du får. Dagen føles smertefullt lang, og det er ikke engang sikkert at du hører noe i dag, selv om du mest sannsynlig vil gjøre det. Prøv å holde deg opptatt, da vil tiden gå litt raskere.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du et tilbud eller en mulighet som er veldig interessant for deg. Du vet at det vil kreve mye innsats, svette og tårer, spesielt i begynnelsen, men som Skytt er du sjelden redd for en utfordring. Redslene dine stammer heller fra at ting blir for kjedelige.

Steinbukken 22/12-19/1 

På torsdag får du morsomme nyheter som gir deg herlig energi gjennom hele dagen. I dag er det også rom for litt flørting på jobben, spesielt single Steinbukker kan være ganske flørtende. Du bruker humor og varme for å sjarmere kollegene dine.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det konflikter i gruppen. Mange sterke viljer drar i ulike retninger, og du står midt i alle konfliktene. Vanligvis er du flink til å finne kompromisser, men i dag blir du lei av voksne mennesker som oppfører seg som småbarn. Du velger å rett og slett gå din egen vei.

Fiskene 19/2-20/3 

Du våkner opp denne torsdagen som en helt ny person, du er i strålende humør og føler deg full av energi. Etter en litt tøff start på uken føles det meste bedre nå. Til og med endringene du står overfor virker litt bedre i dag. Kvelden blir morsom og sosial.

Powered by Labrador CMS