horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 23. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det er glede og latter i horoskopet ditt i dag. Våren bringer håp og en følelse av letthet. Dagen handler også om å få ut din kreativitet og om å tørre å ta noen sjanser. Kvelden blir interessant og lærerik.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen gir deg en stor dose av både vilje, mot og utholdenhet. I dag går Månen går inn i tegnet ditt samtidig med våren og den baner vei til endringer og nye begynnelser. Du tør å følge en drøm du har fordi du føler at tiden er inne for det.

Tvillingene 21/5-6/20

Denne dagen står for samarbeid, for kreativitet og for å tørre å teste grenser. Dette er også den første vårdagen og det betyr at det er flere ting som står og veier i livet ditt. Det kan være i dag du tar det avgjørende valget noe du har tenkt på.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan du forvente nyheter om endringer på arbeidsplassen din. Den kan berøre deg direkte, men det kan også være ting som påvirker deg på lengre sikt. Hvordan du tar imot denne nyheten avhenger litt av hvor sikker du føler deg i rollen din på jobben. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om balanse, harmoni og den gode følelsen. Dette er en dag som symboliserer gjenfødelse og det er den typen kraft som kommer inn i horoskopet ditt. Du føler deg mer håpefull om fremtiden enn du har gjort på lenge. Kvelden blir en oppvåkning.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag får du svar på et spørsmål, og til din store skuffelse blir det ikke i det hele tatt som du forestilte deg. Selv om noen møter deg halvveis, er resultatet et lite stykke fra tilfredsstillende. Du biter deg fast fordi du vet at det er få alternativer.

Vekten 23/9-22/10

Hele torsdagen handler om balanse mellom lys og mørke, som gjør dette til den perfekte dagen for deg. Når naturen er i harmoni, føler du deg på ditt beste. Du henter både energi og en ro fra omgivelsene dine og det viser seg i alt du gjør denne herlige dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vibrerer luften med positive energier som sprer seg gjennom hele zodiaken, men påvirker de mer følsomme tegnene mest. Du føler endringene som er i luften og du legger planer for fremtiden. Dette er en god dag å be om lønnsøkning eller om du er på jakt etter ny stilling.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt som en travhest før start i dag. Det er noe rastløst, nervøst med deg som handler om at du bare vil vekk. Det er en grunnleggende følelse av å være i et løp og du må først komme i mål. Denne rastløsheten kan smitte over på humøret ditt og gjøre deg dømmende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag trekker du i nødbremsen. Det har bare blitt for mye de siste dagene og både kroppen og psyken din protesterer. Det du kan gjøre er å sette realistiske forventninger til dagen, ta lange pauser og kose deg litt. På ettermiddagen vil du motta et tilbud om fremtiden din.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag møter du problemer som kan velte alt arbeidet du legger ned i et bestemt prosjektet denne uken. Du begynner å tvile på deg selv, men du har en partner eller en venn som kan få deg til å se hvordan du kan snu dette tilbakeslaget til en suksess. Kvelden byr på en overraskelse.

Fiskene 19/2-20/3

I dag sier du farvel til en person eller et kapittel i livet ditt. Det blir litt trist, men samtidig vet du at det også er begynnelsen på et nytt og spennende eventyr. Du opplever mye følelsesmessig uro denne dagen, men også en genuin tro på at du gjør det som er riktig for deg.

Powered by Labrador CMS