horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 23. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det fullmåne i Skyttens tegn, og for deg betyr det at du får en ny sjanse. Det handler om en venn eller kollega som du har hatt en langvarig konflikt med, men i dag finnes muligheten til å kunne tilgi og gi slipp på det som har vært. Dere får en ny sjanse til vennskap.

Tyren 20/4-20/5 

Fullmånen i Skytten, sammen med at Venus går inn i Tvillingenes tegn, gjør dette til en sosial, kaotisk og herlig dag. Regn med det uventede og vær forberedt på at ting ikke kommer til å bli som planlagt. For den rutineelskende Tyren kan utfordringen denne dagen ligge i å være tilstrekkelig fleksibel.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag står du overfor en tøff beslutning som kan påvirke deg i mange år fremover, så det er viktig at du velger riktig, både med hodet og hjertet. Du får hjelp av fullmånen til å sortere ut tankene og følelsene dine. Kvelden handler om å akseptere at livet kan være komplisert noen ganger.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det fullmåne i Skyttens tegn, og det vil påvirke deg sterkt, spesielt hvis du står overfor en beslutning som har med reiser og studier å gjøre. Kanskje vurderer du å studere i utlandet eller flytte langt bort. Dette er en dag hvor du kommer til innsikt i hva det er du brenner for.

Løven 23/7-22/8 

Torsdagen handler om å bringe orden i kaoset. I dag er det en sterk påvirkning som gjør at datamaskiner, telefoner og annen teknisk utstyr synes å krangle for deg. Her gjelder det å ikke gi opp, men finne løsninger som ikke krever teknologi, noe som kan være en utfordring i seg selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er fullmåne, og det skaper en rastløs energi hos deg som vanligvis ikke er der. Skytten er kjent for å hele tiden søke seg videre og for å ha vanskelig for å stoppe opp. Akkurat nå har du litt av denne drivkraften i deg. Du vil forandre ting, både i større og mindre sammenhenger.

Vekten 23/9-22/10 

Du har lenge latt usikkerhet og dårlig selvtillit styre handlingene dine innenfor et bestemt område av livet ditt, og det har skapt en nedadgående spiral. I dag er det på tide å sette en stopper for denne negative trenden. Fullmånen gir tillit til deg selv og kan hjelpe deg med å snu det dårlige til noe bra.

Skorpionen 23/10-21/11 

Etter en omtumlet start på uken kommer fullmånen på torsdag med ny energi og en mulighet til å starte på nytt. Det er ikke ofte du får en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, men det får du i dag, så ta vare på denne muligheten.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det fullmåne, og det som gjør denne fullmånen litt spesiell for din del, er at den befinner seg i ditt eget tegn, noe som gir deg mer energi og en sterkere vilje. I dag går du fra en fase i livet ditt inn i en ny æra, noe som skaper både en avslutning og en begynnelse denne merkelige torsdagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mye denne uken handler om å ta ansvar og om å komme ajour med jobb og studier. Det blir intense dager hvor du står opp tidlig og legger deg sent. Heldigvis får du påfyll av energi fra fullmånen, og den hjelper deg dessuten å fokusere bedre de nærmeste dagene.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag kommer fullmånen inn med ny energi i tegnet ditt, men den gjør deg også ganske impulsiv. Du har lett for å kjøpe eller investere større summer denne dagen, og du gjør det med hjertet og magefølelsen snarere enn det som ser bra ut på papiret.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag gjør Venus Solen selskap i Tvillingenes tegn, og det i kombinasjon med fullmåne kan snu ting på hodet. Som singel blir du ekstra mottakelig for nye relasjoner. Uten å tenke på det åpner du deg opp og blir mer utadvendt. Dette er også en dag hvor du kan oppleve sterke følelsesstormer.

Powered by Labrador CMS