horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 22. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag får du svar på mange spørsmål, og det kan hjelpe deg med å få struktur på jobben. Dette er de puslespillbitene som har manglet for at du skal kunne danne deg et helhetsbilde. I dag har du lyst til å finne noe fint å ha på deg til helgen, så det kan bli litt shopping etter jobben.

Tyren 20/4-20/5

På torsdagen stresser du deg opp over noen ting, og det hjelper ikke at en slektning eller et familiemedlem skal bestemme og styre. Dette er en person som vil gjøre ting på sin måte og som har vanskelig for å inngå kompromisser. Om kvelden tar du en pause fra alt og går en tur eller leser en bok.

Tvillingene 21/5-20/6

For de fleste Tvillingene er dette slutten av arbeidsuken, og du benytter anledningen til å være litt sosial med kollegene dine. Denne dagen ser ut til å kunne by på en sommerfest eller en spontan after work. Litt shopping av en ny sommergarderobe står også på aktivitetslisten.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan den single Krepsen innlede en liten flørt på jobben eller ved en sosial sammenkomst. Du er åpen for tanken på en sommerflørt, men kan også vurdere noe litt mer seriøst. En enkel sommerflørt frister deg. Det føles ukomplisert på en eller annen måte.

Løven 23/7-22/8

Mye av denne dagen handler om Sankthans, eller forberedelser til Sankthans. Du ser ut til å ha ekstra høye forventninger til akkurat denne midtsommeren, og du vil at alt skal bli perfekt, enten det gjelder antrekket ditt, eller om du arrangerer en fest, så er det mat og miljø som gjelder.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen kan handle om en jobbflørt, men det kan også være en dag hvor du bare nyter, spesielt hvis du har fri. Du har ingen hastverk denne dagen, men det bryr du deg ikke om. Du kan ikke være på topp hele tiden. Kvelden byr på god mat og underholdning.

Vekten 23/9-22/10

I dag går tankene til den kommende helgen. Hvis du har fri, kan du enten reise bort eller fikse og ordne hjemme. I dag skjemmer du deg selv litt ekstra bort med en sommergave. Det kan være noe du har lengtet etter, men som du har ventet litt med å kjøpe.

Skorpionen 23/10-21/11

På torsdagen fokuserer du på å avslutte uken og sørge for at ting går på skinner. Hvis du skal ha en lengre ferie, kan det hende du må jobbe overtid. I dag får du høre nyheter som berører en organisasjonsendring til høsten. Dette kan være vanskelig å fordøye.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg mye bedre i dag, men du vil merke at energien din raskt blir oppbrukt. I dag vil du ordne ting i forberedelse til Sankthans, men ikke sett for høye forventninger. Du må kunne rekke det og ha energi til det. Kvelden blir morsom og sosial, du vil gjerne møte venner eller kose deg med familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir både morsom og intens, men også frustrerende og stressende. Hovedsakelig handler det om å rekke alt du skal gjøre i løpet av dagen. Du kan ikke jobbe overtid fordi du må dra rett etter at du er ferdig, og det kan hende du må la noen ting ligge.

Vannmannen 20/1-18/2

Du virker som om du ønsker å starte Sankthansfeiringen allerede i dag. Det kan være gjennom å spille kubb, lage mat eller å plukke blomster. Du synes det er morsomt med tradisjoner, men du har ingenting imot å utvikle dem til noe eget. I dag introduserer du en gammel favoritt som du ønsker skal være en fast del av deres feiring framover.

Fiskene 19/2-20/3

På torsdagen skal du både avslutte uken på jobben og rekke en ganske omfattende liste med private gjøremål. Det blir en stressende dag hvor du lett kan miste tålmodigheten, spesielt hvis du må stå i kø. I dag har du gode sjanser til å gjøre gode kupp, spesielt hvis du shopper klær.

Powered by Labrador CMS