horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 22. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen kan den doble ilden i horoskopet ditt gjøre deg modigere, og kanskje er det på tide at du markerer deg. Det kan være å være ærlig med noe du misliker hos en person, men det kan også være at du er tiltrukket av noen og vil vise hvordan du føler.

Tyren 20/4-20/5 

Du har ingen problem med å dele ideer med mindre det er til noen veldig høyt oppe i næringskjeden. Da kan du plutselig bli sjenert og trekke deg litt tilbake. I dag må du tvinge deg selv til å være den pratsomme og idérike personen du er mot alle du er komfortabel med.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag tar du beslutninger basert på hva som er best for deg. Du har et sterkt behov for å gagne deg selv, kanskje ikke din mest sympatiske side, men i dag vil det vise seg å være det smarteste valget du kan ta. Husk at ingen kan ivareta interessene dine like godt som du selv.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter torsdagen sterkt med god selvtillit. Dessverre kan noen feil føre til flere problemer, og det gjør at dagen ikke avsluttes like bra som den begynner. Vær forberedt på å ha mye tålmodighet, både med deg selv og med kollegene dine.

Løven 23/7-22/8 

Torsdagen byr på en del utfordringer som tvinger deg til å tenke litt annerledes. Selv om det blir en god dag, blir det også en dag som krever mye av deg, så du bør være nøye med mat og søvn. Kvelden handler om vennskap og å stole på hverandre.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag starter du et nytt prosjekt der du vil jobbe nærmere en høyere sjef. Du merker allerede fra starten av at dere to tenker veldig likt og har samme humor, noe som lover godt for jobben på sikt. Det blir en morsom og utviklende dag.

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen blir morsom og sosial. Du møter herlige mennesker, og det blir mye latter. Humoren og sjarmen din er på topp. Dagen handler om å gjøre ting og å holde tiden, men også om å være sammen og knytte kontakter. Kvelden bringer nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen har mange verdifulle talenter, tålmodighet er ikke en av dem. I dag blir du irritert på en person på jobben fordi han eller hun ikke lytter, og du må virkelig bite tennene sammen for ikke å få et utbrudd. Å bli konfrontert med dine dårligere sider er nyttig for deg. Det er lurt med fysisk aktivitet på kvelden.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kan du bli tilbudt en fantastisk mulighet til utvikling, men da må du være til stede på arbeidsplassen din. Er du hjemme syk eller jobber hjemmefra denne dagen, kan du gå glipp av denne sjansen. Selv om det føles litt tungt, vil det komme flere muligheter i fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har et familiemedlem eller slektning som trenger noen som lytter. Selv om du egentlig ikke er veldig interessert i hans eller hennes problemer, klarer du likevel å virke engasjert nok til at vedkommende blir fornøyd. Ellers er det en dag som bygger på rutiner og struktur, noe du virkelig setter pris på.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det gode muligheter for en virkelig god handel, enten det gjelder å selge eller kjøpe. Du har både flaksen og dyktigheten på din side, noe som ikke skjer så ofte. I løpet av dagen får du også tilgang til informasjon som tidligere har vært hemmelig, og det kan gi deg en fordel.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kommer det inn ild i horoskopet ditt, og det gir deg både målbevisstheten og energien til å drive et prosjekt på jobben. Vanligvis er du mer av en følger enn en pioner, men ikke i dag – i dag vil du ta kommandoen. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Powered by Labrador CMS