horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 21. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om at du har vanskeligheter med å kommunisere tankene og ideene dine. Du legger merke til at både noen av kollegene dine og en leder zoomer ut når du begynner å fortelle hvordan du tenker. Dette kan tære på selvtilliten din. Det er ikke ideene dine det er noe galt med, det er menneskene rundt deg som er selvopptatte.

Tyren 20/4-20/5 

Om morgenen holder du deg til rutinene dine, men om ettermiddagen kan du bli litt rastløs og ønske å finne på noe nytt og annerledes. Du leter etter inspirasjon som kan gi deg et energikick i arbeidet ditt, og du finner den på de mest uventede stedene. Kvelden kan bli sent, men morsom og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en kollega som er veldig flink til å snakke, men ikke like flink til å lytte, og det irriterer deg. Det kan være at personen minner deg om deg selv, for ærlighetens skyld, du kan også være dårlig til å lytte. Kanskje bør du prøve å være litt tålmodig med denne personen.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdagen blir litt av en mellomdag. Du har en del ild i horoskopet ditt, og det kan hjelpe deg med å fokusere når tankene dine vandrer. Denne dagen handler mer om privatlivet ditt enn jobben din. Det er noe du grubler på om du skal våge å si eller gjøre.

Løven 23/7-22/8 

I dag bryter dere plutselig med tradisjonene på jobben og gjør noe dere ikke pleier å gjøre. Det blir en morsom og spennende dag som får deg til å tenke på en ny måte. Det er ikke ofte du blir inspirert på denne måten, så nyt dagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag handler jobben om å brainstorme frem nye ideer. Det er en dag hvor det er høyt under taket, og alle ville og geniale ideer er velkomne. Det diskuteres også mye denne dagen, og det er viktig at dere lytter til hverandre. Kvelden blir morsom og inneholder spontane aktiviteter.

Vekten 23/9-22/10 

Du blir opprørt når du oppdager at en kollega sprer rykter om en venn av deg. Vekten pleier å unngå sladder, men dette blir personlig fordi du er venn med personen det sladres om. Du står opp for vedkommende og sier hva du mener om denne typen ryktespredning.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det har oppstått problemer på arbeidsplassen din, og du tar fatt på en veldig vanskelig oppgave som vil kreve alt av deg. Dette er ikke noe du fikser på et par timer, det vil ta en eller to dager før du er ferdig. Kvelden handler om å være fysisk aktiv.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det en risiko for at du stresser altfor mye. Som alltid når Skytten blir oppjaget, har du en tendens til å slurve i håp om å komme unna raskere. Dessverre fungerer ting dårligere når du tar snarveier, og risikoen er stor for at du pådrar deg enda mer arbeid. På kvelden avlyser du sannsynligvis alle aktiviteter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Til forskjell fra de andre jordtegnene, liker Steinbukken å være fysisk aktiv. Det er mange idrettsutøvere innenfor ditt tegn, og i dag viser du både fysisk kapasitet og styrke. Det blir en litt eventyrlig dag som utfordrer og tester deg. Du har veldig det moro.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tar du og kobler ut alle krav og plikter. Du prøver å finne tilbake til gleden i det du gjør, eller bare nyte omgivelsene du er i. Det blir en herlig dag der du senker tempoet og kommer i kontakt med deg selv. På kvelden vil du gjerne treffe venner eller tilbringe tid med familien.

Fiskene 19/2-20/3 

Torsdagen blir en intens, men samtidig avslappet dag som byr på en del morsomme situasjoner og mye latter. Det blir en dag der du og kollegene dine hjelper hverandre med å takle den ene absurde situasjonen etter den andre. Det viktige i dag er å lytte til hverandre.

Powered by Labrador CMS