horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 21. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdag handler om å fullføre visse ting i henhold til en ganske stram timeplan du har satt på forhånd. Du kan bli sliten og irritert denne dagen, så sørg for å ha jevn tilførsel av mat og drikke. Det er lettere å jobbe hardt når kroppen får næring.

Tyren 20/4-20/5 

I dag flyr tiden av sted, og det er stor risiko for at du jobber overtid. Det er også bra om du er fleksibel og kan hoppe inn her og der etter behov. Mange kolleger har det enda verre enn deg, så i den sanne ånden av jul forsøker du å strekke ut en hjelpende hånd.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag får du et slags tilbud fra sjefen din, men du får ingen direkte betenkningstid. Du forventes å gi et svar nesten umiddelbart. Dette legger press på deg fordi du gjerne vil diskutere tankene dine med familien din, men som situasjonen er nå, må du stole på magefølelsen din.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag prøver du å rekke det du vet må være klart før helgen. Selv om du har en dag til, innser du at det ikke blir like mye gjort på fredagen. Dette er en dag du kan vurdere å jobbe litt ekstra hvis du bare kan være fri uten dårlig samvittighet.

Løven 23/7-22/8 

En konflikt om en bagatell kan eskalere denne torsdagen og virkelig blåses ut av proporsjoner. Det er en slags tretthet og stigende irritasjon innen familien som har med både tidspress og intensivt arbeid å gjøre. Prøv å trekke deg tilbake og tell til ti i stedet for å eksplodere.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen handler om å avslutte arbeidsoppgaver og unngå å starte nye. Du ønsker å komme hjem i god tid på fredag, så du jobber heller litt ekstra i dag enn å sette deg i en situasjon hvor du har tidsmangel i morgen. Kvelden handler om å bevege seg for å motvirke all stillesitting.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en kollega som er din rake motsetning på det meste, og det merkes tydelig i dag. Vedkommende sier og gjør stikk motsatt av deg på nesten alle områder, noe som kan føre til ganske intense diskusjoner. Du pleier sjelden å være i dårlig humør, og vanligvis unngår du konflikt, men ikke i dette tilfellet.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag utnytter du ilden i horoskopet ditt på best mulig måte. Det blir en produktiv dag som går overraskende fort. Du har mye å gjøre, både privat og på jobb. I dag kan sladder om en kollega gjøre deg sint og irritert over at voksne kan oppføre seg så barnslig og slem.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdagen våkner du opp betydelig gladere og lettere til sinns. Du føler at all uroen er borte, og du kan begynne å fokusere på det morsomme med at julen snart er her. I løpet av dagen jobber du også med en kollega du liker ekstra godt, noe som får tiden til å fly.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag sørger du for å avslutte en del prosjekter på jobben, spesielt hvis du planlegger å ha fri på fredagen. Til tross for stress og høyt tempo tar du deg tid til kollegene dine. Du har gjengen din, og du ønsker å få en sjanse til å tilbringe tid med dem. Kvelden kan by på en spontan after work.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag går du inn i julestemning. I motsetning til mange andre tegn har du ikke helt følt julen enda. Når det kommer til å skape den følelsen, er du like effektiv som på jobben. Sett på riktig musikk, lag mat så lukten sprer seg, og pakk inn gaver – det pleier å fungere for deg.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag stresser du veldig mye, og hvis du ikke passer deg, kan du bli så oppjaget at du blir mindre effektiv enn om du tar det roligere. Det gjelder å finne riktig balanse. Kanskje burde du forvente å jobbe litt ekstra; hvis du ikke trenger det, er det bare bra, ellers har du mer tid til disposisjon.

Powered by Labrador CMS