horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 20. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du det litt luksuriøst, men nå handler det heller om at noen andre enn deg selv skjemmer deg bort. Det kan være en forelder, en kollega eller en partner som synes du fortjener verdsettelse. Det blir en virkelig spesiell og følelsesladet dag.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det både Nymåne og solformørkelse som starter i Værens tegn, men som deretter beveger seg inn i Tyrens tegn, noe som kan påvirke søvnen din og spesielt drømmene dine. Du kan få plutselige emosjonelle innsikter denne dagen, åpne opp og stole på din magefølelse.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag forstyrres du av ubehagelige følelser og vanskeligheter med å fokusere. Prøv å finne roen inni deg og unngå situasjoner som gjør deg opprørt. Akkurat nå er du sårbar for ytre påvirkning, og du opplever at alle følelser, både positive og negative, er forsterket denne dagen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du lei av en venn, kollega eller bekjent som tar mer energi enn de gir. Du har akseptert forholdet deres av ren lojalitet, men i dag gjør de noe som får begeret til å renne over i dine øyne. Ellers en dag som fokuserer på sterke følelser og familiebåndene dine.

Løven 23/7-22/8

I dag er det solformørkelse og nymåne, noe som påvirker humøret ditt negativt. Siden din herskerplanet er Solen, er det en sterk kobling til følelsene dine denne dagen. Når solen er skjult, kan det påvirke deg til å undertrykke sterke følelser som burde komme til overflaten.

Jomfruen 23/8-22/9

Fra ro til emosjonelt kaos, noen ganger kan det skje raskt og det har det gjort denne uken. Du befinner deg i en situasjon i dag som du ikke kan håndtere med logikk eller resonere deg ut av. Her gjelder det å bruke magefølelsen din og intuisjonen din, to ting som du har veldig vanskelig for.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen byr på en mengde sterke og svært vanskelig kontrollerbare følelser. Ikke så mye for din egen del som for menneskene rundt deg. Du merker en økt følsomhet hos kollegene dine i dag. Selv de tøffeste personlighetene er sårbare og trenger støtten din, en merkelig følelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handler både om sorg og glede. Du forlater et kapittel i livet ditt for å gå inn i en ny spennende fase. Selv om det er en viss melankoli for det du forlater bak deg, veier følelsen av spenning og forventning tyngre. Det er så mye å se frem til.

Skytten 22/11-21/12

Det ser ut til å være en konflikt mellom deg og et familiemedlem som har pågått over lang tid. I dag skjer det noe som får hele denne problematikken til å kulminere, og det er risiko for at begge vil si og gjøre ting som de vil angre på. Vær klar over hvor følsom du er akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir en veldig berg-og-dalbane for selvtilliten din. Du starter på toppen bare for å bli skuffet over deg selv og din egen prestasjon. Når du har samlet deg igjen, leverer du på beste måte slik at dagen slutter like bra som den begynte.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du mye arbeid som du må få unna før helgen, så det gjelder å være organisert. En yngre slektning eller venn kan trenge rådene og hjelpen din til å forberede noe. Om kvelden fokuserer du på deg selv og helsen din.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen markerer en slutt på noe. Det kan handle om en venn som reiser bort, en kollega som slutter eller at du selv forlater arbeidsplassen din. Uansett hva slags avslutning det er, er du ikke klar til å slippe taket helt, og det er derfor det gjør vondt.

Powered by Labrador CMS