horoskop

Dagens horoskop: torsdag 2. mai 

Slik blir dagen for deg og ditt stjernetegn. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det god energi i horoskopet ditt og du merker at du har lettere for å få frem det du vil si. Dette er en bra dag for å starte opp nye prosjekter. Fordi du har et driv til å få ting til å fungere, tar du gjerne en selverklært lederrolle i det du gjør denne dagen. 

Tyren 20/4-20/5

Du stresser mye denne torsdagen, men fordelen er at timene flyr av gårde. Du er vanligvis imot å jobbe overtid, men i dag er du ikke så fremmed mot tanken. En hyggelig aktivitet på ettermiddagen kan bli avlyst, men prøv å gjøre noe på egenhånd i stedet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne torsdag har du fokus på  praktisk og teoretisk kunnskap. Du tester ulike metoder og ser hva som passer deg best. Dette blir en dag om praktisk læring og å finne nye effektive måter å gjøre gamle oppgaver på. Du liker utvikling.

Krepsen 21/6-22/7

I dag gir du jernet, men resultatet blir ikke helt som du hadde forestilt deg. Du har så mange planer at du ikke klarer fokusere på én ting om gangen. Det er stor risiko for at du snubler over målstreken hvis du ikke ser opp. Kvelden handler om å være aktiv.

Løven 23/7-22/8

Du presterer vanligvis bra, men i det siste føles det litt som om du ikke har vært til noe nytte i det hele tatt. I dag prøver du å ta igjen for det tapte og dette kan føre til litt stress for deg. Kvelden handler om å gjøre ting på egenhånd. Du synes det er deilig å være alene.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag blir du utfordret intellektuelt og det liker du. Jomfruen er intelligent og du må utfordre deg selv for å føle deg bra. Denne dagen handler også om å tørre å ta plass på et møte eller i en litt mer offentlig situasjon. Vis at du er en kraft å regne med.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen blir en morsom og sosial dag hvor du kan gi utløp for kreativiteten din. Du liker å være kunstnerisk i hverdagen, uansett om det kommer til uttrykk i noe du lager med hendene eller i ord og skrift. Dagen i dag handler om å bli kjent med nye mennesker og å ta pulsen på konkurrentene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Som skorpion brenner du vanligvis for det du gjør, og når du virkelig vil noe, er det ingenting som kan stoppe deg. I dag følger du hjertet ditt uavhengig av meningene til de rundt deg. Du er ikke veldig bekymret for hva folk vil tenke, du er mer bekymret for å svikte deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Selv om du er for endring og misliker rutiner, gjør du ofte ting på samme måte av ren vane. I dag får du informasjon som kan lette din måte å jobbe på, og i motsetning til enkelte kolleger ser du umiddelbart fordelene med denne endringen. Kvelden handler om en nyhet .

Steinbukken 22/12-19/1

I dag lader du opp til en konkurranse, et oppdrag eller  en utfordring som kommer snart. Det blir en dag som byr på alt fra aktivitet til oppgaver som krever konsentrasjon og nøyaktighet. I dag blir du smigret av en person du har stor respekt for.

Vannmannen 20/1-18/2

Torsdag handler om å være tydelig på hva du mener, og du bør konkret vise det. I dag er en handling verdt tusen ord. Du unngår misforståelser og du får ting gjort samtidig. Kvelden handler om å bli kjent med nye mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en kollega som slipper unna med å være både lat og uetisk. Denne personen er  veldig sjarmerende av seg, og får lett tilgivelse når den gjør noe feil. I dag har du fått nok og stiller denne personen til veggs, du mener at denne person bør ta ansvar for sine handlinger på samme måte som alle andre.

Powered by Labrador CMS