horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 2. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag møter du en ny person, enten gjennom jobb eller en hobby. Det blir en merkelig opplevelse. Førsteinntrykket ditt er at du ikke liker vedkommende i det hele tatt, men samtidig kan du ikke la være å bli fascinert av utstrålingen denne personen har. Om kvelden går du over din økonomi.

Tyren 20/4-20/5

I dag takler du både morsomme og kjedelige oppgaver på jobben. Moroa angår en endring eller en ombygging, mens det andre stort sett er rutinearbeid. På kvelden møter du en eller flere venner. Det blir en koselig kveld som byr på mye sladder.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av torsdagen vil du gjerne bevege på deg. Om du kan være litt mer fysisk aktiv, enten på på jobb eller hvis du trener på fritiden, gir denne aktiviteten deg mer energi. Hvis du har mulighet, bruk noen timer i dagslyset ute.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det fare for at du havner i konflikt med en kollega som er veldig vanskelig. Denne personen legger ofte arbeidsbelastningen på andre og det irriterer deg. Du har svært liten eller ingen forståelse for denne typen atferd. Kvelden blir hyggelig, men ganske rolig.

Løven 23/7-22/8

Du har en idé du ikke kan bli kvitt. Du ønsker å få en venn til å gjøre noe de virkelig ikke er komfortabel med. Du tror at hvis denne person kommer ut av komfortsonen så vil de oppdage en mye mer interessant og variert verden utenfor.

Jomfruen 23/8-9/22

Du prøver å tilpasse deg en ny gruppe, og det kan være litt vanskelig. Selv om du føler deg velkommen, er du samtidig en fremmed i en gruppe der alle allerede kjenner hverandre. Her er det viktig å få frem din mest sosiale side og sjarmere gruppen.

Vekten 23/9-22/10

I dag risikerer du fortsatt å kjøpe unødvendige, men tilsynelatende smarte dingser. Du lar deg lett påvirke av alle former for annonsering akkurat nå. På dagtid kan en venn eller kollega redde deg fra å gjøre en virkelig dum feil. Det er ikke første gang denne personen kommer deg til unnsetning.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen ser ut til å dreie seg om økonomi eller rettere sagt mangelen på penger når det kommer til en tur du vil dra på. Du planlegger noe som er litt ekstravagant, men for å ha råd må du begynne å spare og kanskje til og med jobbe litt ekstra også.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å stå imot når en leder er fast bestemt på å implementere en type omorganisering som du anser som helt unødvendig. Denne personen ønsker å endre ting for endringens skyld, ikke så mye for å gjøre det mer effektivt.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen starter bra og du er usedvanlig effektiv. Etter lunsj er det som all energien har forsvunnet og du vandrer stort sett rundt uten å gjøre noe særlig fornuftig. Ikke vær for hard mot deg selv. Fokuser på én ting om gangen og fullfør den før du starte noe nytt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag føler du at du er på topp for første gang denne uken. Du har mye energi og mye arbeid. I dag venter hyggelige nyheter på deg. Det ser ut til at du planlegger en tur som har med denne nyheten å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mye å bevise denne dagen, både overfor deg selv og en kollega. Du har sagt at du kan gjøre noe og hen tviler på kompetansen din, noe som har ført til at du ønsker å bevise at du faktisk vet kan det du hevder å mestre. Du misliker å bli satt spørsmål ved.

Powered by Labrador CMS