horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 19. oktober 

Slik blir din torsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdag dreier seg om din partner eller et nært familiemedlem. Dette er en person som trenger både din støtte og hjelp, og i dag velger du å være ved vedkommendes side. I løpet av dagen venter en beslutning som kan påvirke begges fremtid, så det blir en nervøs venting på nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

I dag lar du din kunstneriske side blomstre skikkelig. Dette kan innebære at du engasjerer deg i en form for kunst, besøker et museum eller bare er ekstra kreativ på jobben. Du har en kunstnerisk side, og kombinasjonen med din upåklagelige smak garanterer suksess.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag virker arbeidet litt annerledes. Kanskje du deltar i et kurs eller har opplæring på jobben, for dagen handler om læring og å tilegne seg informasjon. Dagen blir også sosial og lett. Du møter hyggelige mennesker i en ny setting. Om kvelden vil du gjøre noe spontant.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen blir dramatisk og følelsesmessig opprivende. Det handler om et løfte som ikke kan holdes, enten det er du som bryter det du har lovet, eller en venn som trekker seg i siste øyeblikk. Dette er allerede en følsom situasjon til å begynne med, og en nødløgn som blir avslørt, vil sannsynligvis ikke bidra til å forbedre situasjonen.

Løven 23/7-22/8 

Du er ekstra spontan i dag, og du synes det er gøy når en av sjefene gir deg en oppgave som du ikke var forberedt på. I motsetning til kollegene dine ser du dette som en utfordring heller enn noe vanskelig. Sladder på jobben risikerer å såre en venn. Det er på tide at du setter en stopper for det.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag føler du deg veldig humørløs. Du vet ikke om du er på vei til å bli syk eller om du bare er generelt trett på grunn av mørket. Dette er en dag hvor du bør være ekstra snill mot deg selv og lytte til kroppen din. Noen gode nyheter på ettermiddagen kan gi deg en oppmuntring.

Vekten 23/9-22/10 

I dag snakkes det mye om det som er i ferd med å skje. Selv om mange tror at det vil ende bra i det lange løp, er det også mange kolleger som er bekymret for hva dette kan bety for dem. Du har det vanskelig når folkene rundt deg er stresset; da har du vanskelig for å konsentrere deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdag avhenger mye av at rutinene du har på jobben er innarbeidet, siden tankene dine stadig vandrer. Du har problemer med å fokusere på nåtiden fordi du drømmer om fremtiden. Kvelden handler om en venn og å gjøre noe spontant sammen.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdag er du i mye bedre humør. Selv om konflikten med kollegaen din ikke er løst, ser det ut til at dere unngår hverandre i dag, og det får deg til å stråle som solen selv. Om kvelden vil du gjerne gjøre noe improvisert og morsomt. Det kan være en after work med kollegaene eller en middag med en venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

Irritasjonen fra i går vokser seg sterkere. Du er igjen overlatt med mye arbeid, og kollegaen din er forsvunnet. Dessverre pleier Steinbukken å unngå konfrontasjoner, du holder sinne inne i deg i stedet, men det kan få deg til å virke gretten.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag skal du jobbe i en gruppe for å drive et prosjekt fremover. Vanligvis pleier det ikke å være noen problemer for deg å jobbe i gruppe, men i dag blir du frustrert over mennesker som er usikre og tviler. Dere har tidspress, men det virker som om disse personene ikke forstår det.

Fiskene 19/2-20/3 

Også torsdag blir en treg dag der du ikke gjør mye. Hvis du arbeider, fokuserer du på å gjøre én ting om gangen. Du kan ikke stresse i dag, for da blir du snarere apatisk enn effektiv. Om kvelden bør du tillate deg selv å hvile mye. Det er helt greit å sovne foran TV-en klokken syv.

Powered by Labrador CMS